Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je za jednu tacku optuznice
nece li allah dati 15 godina
E pa ti su ti i dosli glave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
za 5 metara bi dobio samo 2 godine busovace, jhbgh
drva ne brasna
Starogradski Sadam Husein je konacno pao.
Šta mu je sa ljubavnicom Almom? Povalila ga pa sad ona njega
Treba istaći da je imao pomoćnike u Općini, koji su pravno uoblićavale sve Ibrine nestašluke ALDIANA KAVAZOVIĆ, ADELA PLAKALO poznati stručnjaci za kriminal u okviru Ibrinog zakona. Zanimljivo da i dan danas rade istom parom doduše pojacanom za aktuelnog Facebook, Instagram načelnika Irfana Pina. Vjerujem da Irfan Pin njeguje zaostaštinu Ibrahim Bega i njegovih sestrica po zlu ADELE PLAKALO i ALDIANE KAVAZOVIĆ a opštinsko vijeće ushićeno podize ručice kao i za vrijeme Bega.
Sultan već odležao kaznu ne mora na ljetovanje ići mashallah
FREE IBRAHIM BEY
Kako se zove čorba koju skuha Ibrahim Hadžibajrić
E jeste ga oderali,svaka cast.Sad nikom vise nece pasti na pamet tako nesto uraditi.
Treba viditi koga je zaposlio. Skoro citava opstina Stari grad je zaposlena preko gospodina.
Čuj 6 mjeseci 10000000 osta
VJEROVATNO USKORO IZLAZI I DA SE NEBI MOGAO KANDIDOVAT NA LOKALNIM U OKTOBRU HAJMO BRZE-BOLJE GA SPRIJECIT. NASTRANU KRIMINAL ALI JE I RADIO PO MAHALAMA GDJE DUGO NIKO NIJE I NAROD JE TO OSJETIO I SIGURNO BI OPET DOBRO PROŠAO. EDI
Cist kao ruza
A prodavali ga i hvalili kao melem za ranu.
To je šala mala, otkupiti će on to. Provjerena igra sudija i kriminalaca, osudi do godinu dana da može dat pare da ne ide u zatvor. U Zenicu je direktor za prijem 2 zaposlenika fasovao 1,5 godina zatvora pravosnažno. Zamjerio se politici!
Hoce li i dr Alen Pilav odgovarati za nezakonito poslovanje dok je obnašao dužnost generalnog direktora KCUS za netransparentno zapošljavanje, štimanje Tendera i nezakonito priznavanje kupljenih diploma
isto se dešavalo i u Hadžići kad je načelnik protjerao nepodobne u kriminalu i ništa mu se nije desilo. očito da te stigne presuda treba neko puno jak da ti stane zavrat koga mora slušati pravosuđe.
I njega ce privesti kada vise ne bude nacelnik. A ove godine ide u penziju. To nekako tako ide.
Jedina drustveno-korisna stvar koju je uradio za svog mandata i za to su ga osudili. :-D