Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najgora kletva dabogda imo pa nemo
Ja sam cuo od sinovca za nekakvo pranje novca. Reko mi je peri strice kapital se tako stice. Rijesio sam i ja brate kada primim pola plate, da tu bijednu polovinu ubacim u ves masinu. Reko sam ti moja mala kad zavrsim pranje para, ispunicu svaku zelju kada sjednem u fotelju. Reko sam ti moja Sonja kupicu ti 2-3 konja, zivjecemo mi bez frke i gledati konjske trke!
Efendic je zreo kao Hadzibajric i Memic
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
adzijaaaaaa ... Edo brada i ti vedrili i oblacili, otimali stanove ... Sjeca li se ... E vidi paša kako se sve okrene ... Sad se ja smijem tebi ... buahahahaahahahahahahahahahahahahaha ....
Molimo gospodara svjetova da se smiluje našem rahmetli predsjedniku Aliji Izetbegoviću, kakav god da je bio u tim teškim momentima 92-ge bio je najbolji. Njegova veličina se ogleda u takvom genijalnom potezu da ne ostavi vodstvo stranke svome sinu već čovjeku od povjerenja, i ovih zadnjih decenija se vidi da je i tu bio u pravu. Ovo ništa ne valja. Molimo te Bože podari nam razuma i znanja da iz nas izađe najsposobniji da nas vodi. Makar to bio i povratnik iz dijaspore. Amin.
Sve mu oteti do nokta !!!!!
Po ovome ispada da ovakvi SDA članovi strašno mrze alaha i islam, jer sve rade suprotno od poštenja
"ja sin sam tvoj" sve SDA sinovi, vjernici na baterije.
Ibrahim je fini covjek i gospodin,pravda za Ibrahima,sve je ovo najmesteno
ups
Sta ces trezorasevi biraci vole lopine oni su im idoli pa zato i glasaju za njih.
Redovan gost bajramskog programa, puna usta boga
NEZNAM KAKO TUMACITE MRZNJU . AKOSAM PRENIO ONO STOSAM PROCITAO TU NEMA NIKAKVE MRZNJE. ONDAJE I MRZNJA ONO STOSTE VI NAPISALI O COVJEKU KOJIJE U ZATVORU I KAZETE DAMUJE STAN ODUZET . NESVATLJIVA MRZNJA KOJU VI TUMACITE. POGLEDAJTE SLOBODNU BOSNU KOJA LAZE O TROJCI 2 GODINE BEZ ARGUMENATA.
NEMOGU DA SVATIM OVE KOJI DRZE OVAJ X DA JE ZA NJI SVE MRZNA . NEMOZE BITI SADRZAJ IKAKVA MRZNJA AKO PRENESES ONO STO PROCITAS U TIM NOVINAMA. VRLO GLUPO ALI STA MOZETE. NETREBA CITATI OVE VEN NESVATAJU STAJE MRZNJA.
Tuga, osta čovjek bez ičega
JELI OVO ONAJ KOJIJE ISAO NA UMRU DABI SAKRIO ONO STOJE URADIO. MOGAOJE SE SKRIVATI DOKJE BAKIR BIO NACELU. ODE BAKIR FALA BOGU I PODJOSESE REDATI LOPOVI . CITAJTE ISTINU STO HADZIFEZOVIC PISE O BAKIROVOJ DINASTIJI.
Ostavite se sitne ribe .... kad ce te se pozabaviti velikim glavama .
Čovjek pošteno radi i štedi cijeli život, dođu neki loši momci i oduzmu mu .
Ode Ibrahim sa nekretninama do Monte Carlo hahah Bolje i u 50 m2 spavati mirno pošteno stečeno nego imati 10 nekretnina koji su stečeni na lopovski način. Ostade Ibrahim iza rešetaka a nekretnine i novac koji su za par godina izgradio i stekao za par mjeseci nestane.
Rafale12........A zašto mu se ne oduzmu. Reći ću ti zato što je ta priča izmišljotina, da ima išta od toga bio bi kao Hadžibajrić. I prestani više sa tim nije narod glup. Pročitah ti jedan komentar da se bošnjaci raseljvaju pa nema ko da glasa za "Zelene" i srbi će uskoro biti većina. P ane znam ja ko se raseljava, a rezultati izbora govore da ima ko da glasa za "zelene"