Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E blagos se nama nije mu pozlilo kad je hapao.
Pustite Covjeka da nastavi svoj poso.Narod ga je izabro. narod je zadovoljan.Manite se.nasladjivanja pakosti i revansizma.
Oni se prave mutavi, mi se pravimo mutavi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E moj Ibraga ocito nicija nije do sabaha gorila.
Ovo SDA ispituje jel jos Trojka jaka i odlucna, probni balon za Novalica sas vidjet i njemu pozlilo, jos danas bi ukljucio od OSE FUP MUPa KS u ovo Ibrino iznenadno oboljenje
I malo da ga kuci puste, da se odmori , a ne bi me iznenadilo da ima neka pravna caka da ako se ne pojavi toliko i toliko da preuzme funkciju ili da dobije mandat djaba sto je pobjedio gubi.pa da ode i pojavi se, Zato Trojka sestere oci otvorite
Klix novinari su postali jako kreativni i izrazajni u pisanjima tekstova. Naslov kaze jedno a tekst drugo. Glup covjek tezi da.oblati drugog covjeka u svakom pogledu
Ztizu aferimi..valja na onaj svijet moj hapac
i kad preseli ostadose nekretnine familiji a mi cemo i dalje ovdje besjediti
Bolestan za zatvora,zdrav za još koji mandat načelnika
Ibro Berilo je vaše mjerilo puno krao al malo i vama dao pa vam ga je sada žao
Otrovali ga trojaneri.
Berilu spakova mafija Trojkaska ovi sto ruze boslja je za trag im ne znalo
Amerikanci su rekli zatvoriti jos dva clana SDA ako SDA nastavi sa napretkom
Vjerovatno mu se š u p š i ć malo nakrivio.
SDA 35 uzela opština, Nametnuti i nelegalni Trojanci 5 opština i kažu Avdićevci, nisu oni nametnuti..SDA 47% bošnjačkih glasova, DF i SBiH 18% , Ramo Helikopter,Fikret i Pujdo Kasumović 10% glasova i Trojka iz Kasabe 20% i kažu nisu nametnuti. Samo na ulice.
U mukama
Traži se mogućnost izlaska na osnovu bolesti.Vozite pravo na Bare
sta ga briga / ovakvu skenju ne bi pogledo normalan coek u hodu nikad / a vjerovatno je zasut putericama raznih kategorija kad je imo nekoliko apartmana na bjelasnici...... gotiva..... ko kae da se zlocin ne isplati.... evo mu dokaz da, da.
Postiji li kriminal a da SDA nije umješana?
Treba ga pustiti i on je u ratu bio ranjen.
Vjerujte i ja bih prije zaokružio za Pabla Escobara nego za trojanske nametnute sluge i strane ubačene elemente Dragana Čovića i Alekssndra Vučića iz Kasabe.
Opet preskaces terapiju