Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle vise da krupne kriminalne ribe izbjegavaju hapsenje- ko je ovom stetocini dojavio da ce biti hapsen, pa je pobjegao na Ukc, doktore koji su napisali lazni nalaz takodje hapsiri. Sve objekte na drzavnoj imovini srusiti i zemljiste vratiti u status javnog dobra. O cemu mi pricamo kada Snsd napadamo zbog drzavne.
Svi iz SDA poslije djela bježe na KCUS. Tako je blilo i u slučaju Memić. Treba i njih na KCUS u zatvor
Važi li ovo i za rijeku Radobolju? Je li ona državno dobro kojoj je neko ispravljao tok? Jeftino ste prodali vlastiti narod Trojko! Pitam se jeste li zbog toga i nametnuti!?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
novinari udjite u trag doktora koji daju uputnicu za hospitalizaciju kriminalaca.
da ima pravde, malo koji zvanicnik bi bio na slobodi. I sa 10000KM plate se ne moze imati i zivjeti koliko su oni osvojili i sebi uzeli. Djeca voze auta od par stotina hiljada KM, liksuzni stanovi, apartmani, godisnji odmori, a tek sta imaju u inostranstvu, a sigurno je svako negdje zakopao po jedan milioncic da mu se nadje. Obican narod dokazuje sve preko 1000Eura, kako oni prolaze.
Sto je bio kandidat za nacelnika, bio je. U trecem zivotnom dobu, umjesto da uziva, ima borbu sa sudovima. Pravda je spora, ali ponekad dostizna, mada su mnogi u ovo upetljani. Nekrunisani kralj Bjelasnice, gdje su sve investicije isle u talu sa njim. Koliko je gradjevinskih firmi, inzinjera, investitora pralo novac i hajrovalo od gradnje apartmana
Da nije opet kandidat ne bi ga ni dirali,NIP je krenuo u kampanju
svako brzo bogacenje u drzavnim institucijama provjeravati i zestiko kaznjavati. oduzeti sve neposteno zaradjeno isto kao obicnim pljackasima!
Svaki dan udjem na portale da vidim da nema sta novo a bome vazda iste vijesti citam,ili su uhapseni politicari ili policijski sluzbenici,doktori itd. Kakve mi vodje imamo majko draga,ko nas je kleo nije dangubio.
Ibro dirka naš
Potrebno je naglasiti kako je uhapšeni Ibro Berilo aktuelni član Glavnog odbora Sebijine SDA: https://www.sda.ba/stranica/glavni-odbor/20
Gdje su oni sto brane SDA po komentarima. Ovih kemeleona je puna SDA komunjara pa zelenas
Ibro je igrač Trojke.
SDA-ova Berilo je član Glavnog odbora Sebhijne SDA: https://www.sda.ba/stranica/glavni-odbor/20
Berilo krao godinama i sad ga nasli hapsiti,sad kadar NIPa nema konkurenciju u Trnovu za nacelnika hmmmm.......
Sad ce novi nacelnik Trnova NIPa nastaviti gdje je stao Berilo samo ce mjenjati zakone i krasti po zakonu kao i mlađahni Čenga iz Starog Grada
Zapitajte se po kakvim bolnicama I ustanovama vrh NiPa lezi. Sta se krije od naroda. Ja bih to procackao malo.
Godinama Berilo vedri i oblači po opštini trnovo, pokrao je sve šta se imalo pokrasti, uništio je sve šta se imalo uništiti i sad ga tek hapsite. Ispran način funkcionisanja pravne države: naklepaj milione, pa ga uhapsi kad se nekom d.igne i kad je već kasno. Obezbijedio je 5 generacija. Berila po BiH na hiljade
Cuj branio se cutanjem, bas me to cudi
Treba pustit coeka. Reko je da nece vise
Ibro je višestrančki član.....multifunkcionalan