Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoguce se registrovati
Server izgleda u Kambodži 3 minute ulazi u stranicu
To je tvoja pretpostavka da svako može uzeti bo ćije podatke. Možda bi se trebao prvo registrovati provjeriti pa onda da daš svoj komentar. Mnogi samo naslov pročitaju i komentar napišu
Top! Nadam se da će uspjeti poduzeti sve potrebne reforme da imamo kompletan sistem e-Građani po uzoru na Hrvatsku i sl.
Praktično i jesi već hrvatska, i ne zaboravi biti zahvalan dobrim dečkima iz trojkaškotrojanske koalicije
Ja zaista nisam provjerio, ali ako svaka osoba može uzeti nečiji JMBG i provjeriti njegove lične podatke (adresu, vozilo i sl.) onda je to vrlo diskutabilno i zadiraje u privatnost, bez sumnje i kršenje Zakona o zaštiti ličnih podataka.