Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je skonto Smit..ponudi najgore rijesenje i onda donese lose, a ti kao sretan jer je moglo i gore
Pošto izgleda da je sloboda govora pusta farsa onda i ispada da ko god javno zagovara slobodu govora bi morao odmah biti uhapšen i kažnjen zbog podstrekivanja da se izvrši krivično djelo! Zakon jasno nalaže da ko drugog podstrekava da učini krivično djelo kažnjava se kao da ga je sam učinio čak i ako djelo ne bude ni pokušano!
Slično ispada da bilo koja organizacija koja zastupa i propagira slobodu govora ili medija je udružena kriminalna grupa s ciljem postrekivanja na izvršenje krivičnog djela, a potencijalno i teroristička organizacija
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako Novalića ne osude onda treba državu ugasiti,uhvačeni u prepiskama kako kupuju građanima lažne respiratore i na takj način uzeli 10 miliona maraka.
U Zagrebu poruke smrt muslimanima, mogu mislit koliko je Schmidtu bilo drago😁
To je bio od početka spin sda ,nikad se nije razmišljalo o kantonima
HDZ je potpuno miran jer znaju sta ce donijeti Šmit. Znaju sta su dogovorili.
Ne kontam kako svi znaju o čemu Šmit razmišlja? Priča u snu, šta li?
Imaju insideri Pasha..
@Vilsonovo ovaj tvoj komentar posebno recenica na kraju asocira na stvaranje 3.entiteta sto Hrvati i zele i jako bi im odgovaralo a naravno na stetu Bosnjaka.Mozda ja tvoj komentar nisam dobro razumio ali mi se bas cini da prizivas 3. entitet.
ako će šmit odlučivati kako kome odgovara onda i nisu potrebni izbori.
Potpisuj ako bude prijedlog da su dva potpisa dovoljna.....
Ovaj hićo sve zakuhao, najjednostavnije rešjenje novi elektronski izbori, pa kome kapa to šaka, haja!!!!!
Protesti ipak djeluju.
Jest vas trezoras napuco
sda botovi , de nek formira vlast sda ako ima vecinu. cime se vi kitite sto ste na tomboli dobili kocnicare. bijedni ste.
Lendo: '' Bez mene nema ni predsjednika Federacije ni vlade Federacije ''
Lendo prca neprijatelje Bosne
Mislim da cak iako bi presuda Novalicu bila osuđujuca, postoji rok od 30 dana za izjavljivanje zalbe.Drugostepeni sud bi po zalbi razmatrao tek za 4 do pet mjeseci.Do taka vrijedi prezumpcija nevinosti koja glasi, NIKO NIJE KRIV DOK SE PRAVOSNAŽNOM PRESUDOM NE DOKAŽE SUPROTNO
Sve isto kao i zadnji put: u opticaj se puste glasine o ekstremnim odlukama, onda se kao popusti zbog negodovanja Bošnjaka. Na kraju bude odluka na našu štetu, a mi kao trebamo biti zadovoljni jer smo dobro prošli. Schmidt i Murphy moraju biti za brnjicu odvedeni na Butmir i deportovani prvim avionom.
NEK SI NAS UPUTIO !!!
Evo Hambe sa objašnjenjem.
Bosnjaci moraju ustati protiv Izdajnika inace ima da Zavrsimo kao CG u rukama velike Srbije odnosno Otvorenog balkana ! Kao sto su sinoc prodali CG Srbiji tako ce nasi Izdajnici i Dritani da prodaju BIH velikoj Srbiji !
Pa da li nas to samo SDH i kakir vadi.