Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Para vrti gdje burgija nećw
tacno
Ovaj sa snimka dao 30% jaranu da ga prijavi
To se zove pravna drzava. Privatna osoba izdaje potjernicu i nagradu za identifikaciju osobe. To sto je on, haman, poznati poduzetnik, bez da se objavljuju prihodi, rashodi, uplaceni porezi, je nebitno, ali je on to morao prijaviti policiji sa prilozenim videom i to je posao policije ili to Hercegovci rade drugacije?
Da prijave poreze, a lik iz Hercegovine uz to pounati tajkun? SVAŠTA!
Ja, i?
Sta je bilo i kakav je uzrok napada to oni znaju a ono na snimku kod gospodina I.G. (samo inicijali hehe) moze se vidjeti da ga je I.G. pratio pa cak i ganjao s kolima iza njega, izgledalo je kao da zeli pobjeci od I.G. ipak je bilo "trazili ste dobili ste"....
cijeli snimak na FB od I.G.
da nije Kristijan ?
Sigurosna politika Dragana i HDZa ohrabljuje kriminalce. Vide da MUP dopusta da huligeni napadaju i maltretiraju gradjane. Sad su napali ovoga, a ko zna ko je sljedeca zrtva nerada institucija u Mostaru.
tako je stanje u citavoj BiH de nam reci nesto novo osim stranackog pljuvanja
Nije u citavoj BiH. Ali redovno u Mostaru. I onda imas gradonacelnika koji to brani i MUPa koji to dozvoljava. I ko stoji iza toga: HDZ sa Draganom. I naravno da cu na takvu stranku pljuvati. Oni su odgovorni za tu situaciju. Birani su sa sredjuju okruzenje, a ne da samo svoj kriminal stite.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po čemu je NSoft najispješnija IT firma? Ovo više liči na marketing pomenute osobe
Izgrađuje software za kladionice koja su najveća grana BH ekonomije. Logično.
NSoftt je vec godinama unazad jedna od najbrze rastucih IT tvrtki u evropi, nije lose malo pretraziti informacije pa nakon toga lupati po tastaturi
Cuj NSoft najuspjesnija IT kompanija u BIH :,) looool
sad je napadač u opasnosti on i porodica njegova
Pa ko je ?
Sada bi bilo jako lijepo da naše tužilaštvo i sud odrade posao kako treba, a znamo da neće jer su nažalost, jako traljavi u prikupljanju dokaza. Kažu da ne rade ni po čijim instrukcijama. Vidjećemo koliko je naredbodavac ovog kaznenog djela "jak"?
A ko je napadac? Zrtva uvijek poznata, a napadac samo inicijale. To je sistem demokratije
Zato što se to treba prvo na sudu dokazati. Ali ti nemaš dovoljno intelekta da to shvatiš. Šta ako je neko prijavio sa je tvoj otac ili brat na snimku (jer sliče, zabunum, neko lažno prijavio jer im se zamjerio, želi pare od nagrade itd). I tada bi ti bilo dobro objavljivanje imena?
@Dragan: Ti sta trazis je linč. I to je pogresno i nepravedno.