Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mostar ❤️
Jel ona baralija iftarila?
Boze sacuvaj, kako papci religiju komercijaliziraju i vjerovatno na njoj zaradjuju. Iftar je za porodicu i prijatelje u toplini doma a ne ovo proseravanje na kojem neko zaradjuje.
Ovako cemo i u Briselu akbgd kad udjemo u EU
ovo kako je krenulo sa iftarima pocet ce i u Neretvi iftarit
Mashallah ima raje
najljepši grad
Uskoro live room iftar, tiktok iftar, VIP 5G iftar.....eh u sta moji djed i nena protratise život skromno iftareci u toplini svoje kuće, daleko od ociju javnosti, na svoj način. Ali za to danas tvrde da su radili ne zato sto su iskreni vjernici već što im dječak sa Sutle kao nije dozvoljavao drugačije.
Broj postaca.... Mozda svaka 10ta osoba...
jeli Kordić pozvan?
ma daj.... nadam se da su oprali smrkovima obalu , ograjisati....od cuka sto vodaju i tu nuzdu vrse do ostalih itd.. nije primjereno pa to ti je
KUD Iftardžije
Massala ljepota
Kad dođe vakat, svi će ovi biti borci Armije BiH kako bi nastavili slavnu tradiciju mudžahedinskih boraca.
Svaka cast Bosnjaci!
ovo neki moderni iftar
Prelijepo Mostar je prelijep grad,jedan od ljepših na Balkanu.Predivno je