Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte pa nije samo Srebrenica, počinili su masovne zločine gdje god su bili, zna narod Bosne najbolje. Provokacijama nikad kraja, dakle oni uopšte ne osjećaju sramotu.
i onda ahbab boookor za baklavu PRODA REVIZIJU ZA AGRESIJU NA DRZAVU BiH
Koji genocid?
Samo on svaki cas ubacuje Rezoluciju u medije i koristi je za dnevno-politicka potkusurivanja, dok zrtve sute i zive u miru, bez ikakovog revansizma i likovanja. Uz to nepostivanje medjunarodnih sudova i omalovazavanje zrtava. Zamislite da neko pokusa da odlikuje za zlocine iz drugog Svjetskog rata, uzas.
Pa šta ste očekivali od Ace Parizera? Neku vrstu civilizacije?
Poznati po anticivilizacijskim potezima tako da nije čudno
Dobro je da malo skrene pažnju još jednom ko je bio protiv Rezolucije o genocidu! Taman su se malo sakrili i pritajili od sramote i šta ćeš veće blamaže nego da dobiješ odlikovanje od genocidašša lično!
Nece suzdrzane i oni su nazivani prije da su protiv. Malo je to odlikovanja 19. A 100 miliona dolar za lobiranje.
Poplava prosrpskih botova sa govorom mržnje,a klix ne reaguje.
Kako da ih neće odlikovati!? Koliki monstrum moraš biti pa glasati protiv Rezolucije o genocidu pa za kaznu neka ih podsjeti i odlikovanje genocidaša! Tako je krug zatvoren i neće ih oprati ni Tihi Ocean za vijeke vijekova!
Vucic je doneo najbolju mogucu odluku.
Ne bih rekla, Vučić je veoma civilizovan čovek kao i njegovi postupci.
Klix, čini vam se da nema govora mržnje?
Stradanje i Genocid u Srebrenici je jasan a ovi ucesnici i pocinioci samog Genocida jednostavno neče moći nikakvu štetu nanjeti. Ovim oni sebe uništavaju i omalovažavaju.
@Mirsad, nauči šta je genocid, a šta politički genocid, a šta zločin
Ne zna on gdje ce...daj Dolara i Eura, ali bi ja u BRICS....
Ja bih odlikovao srpsku djecu......imaju taj neodoljivi s.xipil.........
Sto bolan spadas na niske grane....
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu