Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa zalbom tuziteljstva za odbijanje pritvora optuzenim iz afere respirator
.... u komi, na ventilatoru
U Bosni nisi političar ako nisi pod istragom.
Boli Igija neka stvar, zaposlio i kurtu i pantu dok je bio Ministar. Naputovao se, najeo o trošku građana, šta ga briga za tamo neke vize koje izdaju ionako bošnjački ambasadori.
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik nedavno je rekao da je ambasador BiH u Pakistanu falsifikovao ulazne vize za 3.000 Pakistanaca. Dodik je kazao kako su u Predsjedništvu ovu informaciju iznijeli predstavnici Ministarstva sigurnosti naglasivši da Pakistanci koji su ušli u BiH sa falsifikovanim vizama predstavljaju sigurnosni problem. Sve te navode je odbacio ambasador BiH u Pakistanu Sakib Forić.
Eto odakle ovoliki migranti u BiH, ambasadori ih prodaju i falsifikuju kao sto Radoncic i izjavi kao jedan od uzroka svoje ostavke: ""Prvi razlog je različito shvatanje migrantske krize, sa jedne strane mene kao ministra sigurnosti, a sa druge strane člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića i ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković koji su stali na stranu pakistanskog ambasadora i koji ne ne shvataju i ne identifciraju migrantski sigurnosni problem", govori Radončić."
Vize ne odobrava MVP nego Ministarstvo sigurnosti. Ambasada zaprimi zahtjev a Min. Sig. odlucuje. Nema legalnog puta da MVP odobri vizu. Za turisticku vizu je potreban vaucer ili pozivno pismo drzavljanina BiH, uz ostalu dokumentaciju, i svako ima pravo pozvati svakoga a o vizi odlucuje Min. Sig. Svaka viza ( stiker u pasosu ) bez dozvole Min. Sig. je nelegalna. Ni "vize po dolasku" nisu u nadleznosti MVP. Viza je ispravna samo ako je odobrena od Min. Sig..
Zovko iz Zepca prodao vize
a u ambasadi BiH u Ammanu mahom srbi rade :D
Vec 30 godina u BiH nebrojeno puta je dokazano da kroz politiku i kriminal novac nema ni vjeru ni naciju....
nasi politicari su duboko u kriminalu i korupciji. vrlo je tanka linija izmedju politike i kriminala. svakodnevno to izlazi na vidjelo, tako da navedeni "gospodin" nije izuzetak.
Ih. Koliko je njemackih i italijanskih viza na taj nacin kod nas napravljeno.
kakva afera ?? to je sve smisljeno.......smisljena okupacija kada mi skontamo da smo u manjini na svojoj rodnoj grudi....bice kasno
Taman covjek biznis razvio ,oni ga vode na informativni.
Jednim okom cijepa a drugim slaze drva
bacio pogled u daljinu.