Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U TK za uzimanje mita od 20,000 za zapošljavanje dobije 6 mjeseci uslovno?? Mozel kako da ove sudije iz Banja Luke sude u TK? I ovaj cigo ima državni posao i uzima vreću krompira? Takve inspektore treba pljunuti i išamarati i istjerati iz avlije.
Nije problem što je ovaj kažnjen za uzimanje mita toliko koliko je kažnjen, nego je problem što zločinci koji su učestvovali u masakrima od istih sudova ne budu kažnjeni ni toliko.
Malo ste mu presudili trebali ste još barem deset na ti nakačiti da bude uzor drugima lopovima! Neka ga uzvišeni allah (bog) okrrne na pravi put!!
Provjeriti istinitost optužbe jer se radi o Bošnjaku u RS. Čovjek možda nije smio kažnjavati Srbe pa im gledao kroz prste da sačuva posao ali možda opet nekom zasmeta kao Bosnjak. Ako je sve zadokumentovano snimljeno ili označene novčanice onda je taj Srebreničanin osramotio sve one koji su stradali u genocidu i neka odgovara.
prodo cast za jeftine pare. sramota!
Bivsi profesor Biologije, sada zeleni inspektor pao na vreci krompira. Bijeda bio bijeda ostao, djaba profa prosipanje nacionalizma, a nije ti bilo mrsko raditi u RS-u kod "Srba" kao zeleni inspektor, i uzimati kao mito "srpske pare".Mami.. ti bijednu, sad guli krompir
Da je smrdski inspektor još bi ga i pohvalili...
Nesporno je da ga treba kazniti i svakako je zasluzio kaznu, a sta je sa ostalim slucajevima mita i korupcije u manjem BiH entitetu, oni nisu operativni, odnosno za njih nema konacne odluke, cekaju zastaru.
Musliman ne uzuma mito. I tačka.
"Sudija Gavrić je pojasnio da je kao olakšavajuće okolnosti cijenio to što Begić nije ranije osuđivan i da mu je zbog toga izrekao minimalnu kaznu". E čuj minimalna kazna 2 godine zatvora. Minimalna kazna je 6 mjeseci zatvora. Ovakva je kazna zato što je u pitanju Ilijas, da je u pitanju Ilija bila bi ili uslovna ili oslobađajuća.