Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome li ce samo pare otici... Za platu uhljebima da mogu u Dubai i na Maldive
Sami smo birali te uhljebe, i biramo iste iznova i iznova i onda nam smeta.
U budzet Dodiku..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sta nam je SDA ozbezbjedila u glavnom gradu BIH: Od grada najbolje rock and rolla i festi postali smo grad u kojem ti pisu kaznu zbog pive u parku, grad u kojem 20 godina ne postoji bolji nocni klub od Sloge. Grad u kojem se drugaciji biju i bodu nozem, grad u kojem je gradonacelnik Abdulah Skaka. Grad u kojem je redukcija normalna stvar i grad koji se gusi u smogu.Grad u kojem gradjani i studenti ne protestvuju. Grad nargile i loseg javnog prevoza...
@kontrakontre Forto ce vam to sve rijesiti nista se ne brini
koji je gospodin tito bio
Jos prodajete imovinu?!! Kada ide krecenje?!
Raspodase sve pa cak i iz drzava za koje nikada nisu ni čuli. Tek ovako vidiš koja smo mi medjunarodna sila bili... Imali objekte u svim mogućim državama pa i po par njih. Znas kada cemo sada kupiti neki objekat negdje, nikad pa ni tad. Jedino za sinove nasih uhljeba.
Granatirali bi oni nju da su mogli dobaciti.
nije TITO bio paglu ( :
A Juga nam ostavila samo kredite, trošila na socijalu, imala propalu državnu ekonomiju, funkcioneri ljetovali džaba...aha. 😛
cekaj ba, ciji je sad ovo objekat, od bih ili srbije, :D
To ce se podjeliti na Feferaciju i RS garant!
Nije im valjala.....a svi se otimaju za njene pare
Rascerupase T I T O V I N U hostapleri i lopovi za tren i oko toga se vrlo brzo dogovore jer tu nema prenosa nadleznosti kad su pare u pitanju.
Bakir vec zakazo avion za Antaliju 20 dana u Augustu
idu pare na kurave i putovanja
Jeftinija zgrada ambasade od kioska hahahaha
Te su pare vec na privatnom racunu, treba da se uloze u nekretnine