Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 k od 3.5 mil je 0.285% jel vas stid da uopste izvjestavate o ovome, podvijte rep svi i molite svijet za vakcine
Ovo je samo za KS, ostatak zemlje nema nista s tim. Ovo je nabavila, tacnij isprosila Vlada KS za svoje gradjane, kad vec visi nivoi vlasti nisu uspjeli kupiti. Pa vi opet glasajte za "svoje".
To da isprobaju na starijima od 75,ako preminu,nikom ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i opet realnost pokaže da dokumenti "no paper" nisu samo šuplja priča već da smo jedna raspala, neorganizovana gomila a ne država. Neće biti potrebni ni tenkovi ni topovi Srbija će progutati i RS i FBIH u svoj prvo ekonomski i kulturni prostor a onda i teritorijalni. za sve će biti potrebno - samo vrijeme.
a sta bi nam falilo zajedno.bili bi veci,jaci,snazniji.ekonomija severa fbh pogotovo tuzle je vezana za srb.sva prava nacionalna,religiozna itd bi vam bila ispostovana po najvecim eu standardima.sta je lose bosnjacima u raskoj.sad ce i a put ici preko pestera.da se pomirimo i da zajedno budemo srednjoevropska sila.ovako je bh kolonija anglosakonaca a jedino srb sto vodi neutralnu politiku i ima dobre prijatelje na istoku a to nam zamera eu ali srbima i nije bas stalo do eu
Ja nisam za ujedinjenje Srbije i BIH. Probali smo mnogo puta - ne ide. Promene se svetske okolnosti i odmah počne klanje. Pusti to. Možemo da sarađujemo ali striktno na bazi čistih računa. Ne pada mi na pamet da ja iz Beograda finansiram nabavku službenih automobila nekim kantonalcima. To neka Bošnja plaća kad je lud.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto ovo predstavljaju kao nesto senzacionalno.. ovo je sramota
Pa Bakir je obecao milion vakcina,gdje zurite?Zar mu ne vjerujete?🤔
1 vakcina za mog Bakiraa
Pa svaki dan nas zlostavljate sa KORONOM..umiremo od ZLOSTAVLJANJA
E nebi je ja iz srbije primio pa makar crko!
hahaha primajte raja srbija pomaze sta hocete bolje od toga
Ovo bi bio prvi put u historiji da nije: Genocid u Bosni pocinje mecima iz Serbije. Zato ovaj clanak citam i njihov ,,poklon,, uzimam s velikim OPREZOM!
a zec jos u sumi....
10 hiljada vakcina jednako 3 hiljade sahrana.
Za nargila-komentatore: Često krivo rabimo prijedloge zbog i radi. Zajedničko im je samo to što su prijedlozi, ali su različiti po značenju. Prijedlogom zbog izričemo uzrok, a prijedlogom radi izričemo namjeru. Dakle, prijedlog zbog uzročni je prijedlog, dok je radi namjerni prijedlog. Stoga je pravilno reći: Ne idem u školu zbog bolesti (jer sam bolestan), ali Idem u školu radi učenja (da učim).
Evo vidiš na slici sve spremno
A kad su bile prve dvije faze ako je ovo treca ?
Evo narode poliiticari su pokazali sada koliko smo im bitni nabavili 20.000 vakcina od 3miliona, pa vi glasajte opet, i ovo sto uma vakcina poklonio nam najveci neprijatelj , pa ja bi se rokno odmah da sam ovako nesposoban, sta je to tesko toliko kupiti vakcine ljudi dnevno milion proizvedu vakcina
dok se vi organizujete ,dok se nesta skontate umrijet ce jis 100 ljudi, pa odmah sta cekas sljedece sedmicu, ima 15 dana pripremate zetru i jos niste peipremili ,kako mi imamo nesposobne ljude tobnema nigdje
Uz prisustvo oba roditelja ? :D