Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ugrožavanje sigurnosti leta se kvalifikuke kao djelo terorizma. Neka je sa srećom počiniocu ove gluposti, za njim su krenule sve domaće, ali i strane službe. Po zakonu, trebao bi dobiti dugotrajnu robiju za ovo. Ukoliko je riječ o maloljetniku, treba roditelje osuditi, a maloljetnika u dom. Ovo nije glupost, ovo je teroristički akt.
tamo 98 iza rata u mahali u sarajevu kad sam i ja bio klinac, kad god bi helikopteri ili avioni proletjeli po 20 djece usmjeri na njeg laser, to je iza rata bilo toliko opusteno vrijeme da niko ne bi ni clanak naparavio o tome, ali slazem se s komentarom naravno.
stvarno? Da je ludost i van svake pameti to treba da je i onom najmanjem jasno, ali da se tako kvalifikuje nisam znao. Ma da, ima logike. Mislim da ne bi bilo lose da neko ministarstvo sporovede kampanju neku ili radionicu da upozna djecu i odrasle do kakvih nesagledivih posljedica moze doci zbog necije gluposti.
Neki dan idem sa djecom da vidim sta ima na Ilidži. Možda treći put u životu. Fakat nemam protiv bilo koga bilo šta ali ona djeca iz arapskih zemalja fakat se ne znaju ponašati kao pušteno sa lanca pogotovo sa onim električnim romobilima baš divljaju i kod onih hotela njih nekoliko baš sa laserima i govorim ženi kako mogu napraviti belaj avionima. Sve se nosi iz kuće kasnije je samo nadogradnja.
Nije valjda da se ne zna ko su??? Prilijepiti ih za letjelicu odmah.
Garant dudukovi
Nazalost, najvjerovatnije neki balavac koji rijetko kad sta cita i koji pojma nije imao u kakve probleme upada i on i roditelji.
Mujo iz Butmira svijetlio po nebu tražeći plavi mjesec....
ovo su s.p.ska posla
Po cemu je to zivot pilota vazniji od zivota desetina putnika?
svako svoj zivot najvise cijeni a ako je ugrozen pilot ugrozeni su i putnici..pilot je taj koji vozi i koji je ometan, putnici nisu nista primijetili
Kupio mu babo...
Ogranicena lica.Samo stroge kazne.
Kakav je vakat dosao kad kazes nekom roditelju da njegovo dijete laserom ometa pilote naruzio bi tebe umjesto da dijete naruzi. Zato i jesu djeca nakaradna i nikog ne postuju.
Koja to stoooo kaaaaa moraš biti, d to radiš, svašta
Ne znam kod nas ali znam u Americi kada uradis ovo za tri minute su ti na vratima vojska policija fbi...
Radim dole i vidio sam sve,avion koji je dolazio iz Bodruma je zamalo proletio sa piste na livadu i pokupio bi avion iz Zagreba,uzas,bas uznemirujuca scena
Odmah privesti i krivično goniti!
Lično izbjegavam vožnju avijonom upravo zbog sigurnosnih razloga. Draže mi je trajektom na vodi i osječam se sigurnije. Zato je bus zakon. Ali eto svako ima svoje. Do duše nisam se nikad vozio nijednim nidrugim. A ovi naši piloti čuo sam da su katastrofalni kao i kompletno avionsko osoblje..
Ja se nadam da nisi ovo ozbiljno sve izvalio nego da pokusavas biti duhovit. Svaka recenica ti je manje pametna od prethodne.
Nek si se ti vozio "avijonom"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
12 godina robije