Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jarane u mahali se redovno nargila pusila, frajer bio zaduzen samo da prati ko je objavio stori s nargilom, pa ti pridje i natjera da obrises... I to u vrijeme kad je zabrana bila... Svaku noc...
ebo shishu bez instagrah storya 😆
I nije bilo nagle ekspanzije pozitivnih slucajeva. Jel ti to govori nesto mozda?
Kad bi konkretno gledali koji ugostiteljski objekt poštuje higijensko epidemiološke mjere,nijedan ne bi radio,svi bi bili zatvoreni!Među ovih stotinu i više gostiju,sigurno nećete vidjeti "gazdinu" kćer ili sina,nek se sirotinja zarazi!
@MarasH02 al bi vidio fadila
E jbg sad. Ili zatvorite skroz restorane ili nemojte srati. Hoćete nešto, a opet nećete ništa.
Opće poznato je da vlasnicima ovih nargilana u Sarajevu ne smije inspekcija ništa, diskoteke ne treba ni spominjati...
Treba izrefati nabavku ventilatora pa sad po ugostiteljskim objektima i ljudima udarili,stoka je na vlasti a i izbori su blizu pa sad gledajte za koga ce te izaci glasati
Zato veceras u Jablanici Dzej nastupa sa Minom:) hoce li neko doci da prebroji? :)
U walteru nas troje bilo
I u čemu je problem? Sto nisu postovali mjere. Ako je propisano tako, može li se neko u ovoj zemlji ikad pridrzavati propisa. Ne mozemo mi nikad naprijed jer smo s ukorijenili u letargiju i korupciju. Ako ti je propisano do 100 ljudi drzi ih do 100. Mi smo svi najpametniji, zakoni i propisi postoje jer nas neko zajebava. Zato smo rupa bez dna.
Korona ne napada do stoje!
diskać neki
Zatvaraj sve ! Samo ne na zapadnoj strani
korona nikad neće nestati, ako vi to ne želite....