Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NiP- Konakovic OBJAVLJUJE na svom fb.profilu, kako ce POKRENUTI istragu zbog ceka je na konkursu za vozaca u Zavodu za zdravstvo KS primljen Nermin Kapo član NiP-a, a ne Adnan dijete SEHIDA... p.s. Rezultat njegove BORBE za SEHIDE je da je Nermin Kapo stavljen na Izbornu listu za općinu Centar pod brojem 6! Ogoljen je NiP- Nepravda i Podvala do TEMELJA...
Znaci ni trojka nista bolja od Sebije nije. Ako Sebija nema diplomu ne moze me niko uvjerito da Ramo Isak ima titulu Dr. legalno!
nije zavod već dom zdravlja
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ima li ijedno imenovanje u mandatu Trojke, bez obzira radilo se o kantonu, federaciji ili drzavnom nivou, a da je proslo u skladu sa zakonom?
Umjesto Trojke stavi SDA i sve ti jasno. Inace kako Zahiraga dodje na funkciju?.
Kako god je dosao, tu je gdje je. Ovi ne znaju svoje pulene da uhljebe u skladu sa zakonom, toliko su neupuceni u procedure.
Hahahahahahaha cirkus
"UNSA pokušava napraviti kantonalni univerzitet. Na meti je kao i Ustavni sud, BHRT koje su državne firme i institucije. Pod udarom su jer su temelji državnosti BiH, UNSA možda i najviše jer proizvode kadrove... Ako to ne zaustavimo, sposobnost BiH da proizvodi vlastite kadrove je ugrožena", zaključio je Pašalić.
Ima li išta da je legalno u ovoj zemlji? :O
Svaki dan, ali baš svaki dan neka vijest o trojkinim malverzacijama, a njihovi botovi uporno kokodakaju o sebiji, respiratorima, Novaliću... Platforma za primjer.
Smeta im Zaimović zato što je pošten čovjek i vijernik.
Čim je ti Škrijelj tu je lopovluk. Bio u svim strankama ostale mu samo ove iz rs a i kod njih će ako zatreba.
Dzaba odjelo I naocale
Kako je čovjek rektor a ne zna da postoji i VD mandat do izbora rektora. Tako da nema straha šta će biti kad tebi istekne mandat. Samo ti idi kući.
I ovom smutljivcu treba zabraniti kandidaturu a ti Skrijelj pripremi se za zatvora jer ocito pijun koji bi stitio tvoj kriminal je na lopovski nacin bio dosao do fotelje ali hvala bogu pa ima zrno pravde u ovoj Drzavi pa valjda na tvoje mjesto dodje posten i sposoban umjesto podobnog i nesposobnog
Ovi iz srojke nisu sposobni ni rektora izabrati
Pa ako se radi o bitnim povredama postupka, to je logično. Evo uzmimo primjer Izetbegovićke, tu se vidi kako ide to sa inspekcijom. Ko se mača laća, od mača će i uginuti.
Mislili smo da nema dalje od proslog rektora ali ovaj nam je svima uvreda. Nastavak unistavanja obrazovanja i to ovaj put visokog pod palicom novog normalnog i u reziji oktroisanih i stranih 'prijatelja' a sve u sklopu agende i novog normalnog .
svako vam je imenovanje proslo sa skandalima od mupa, klinickog, rektorata do trojice glavutana koji sami sebi smjestise fotelje
gospodine rektore mozda bi bolje bilo da objasnite 1. vasu doktorsku disertaciju kad i gdje ste odbranili i na koju temu 2. gdje su izvjestaji inspekcija vaseg politickog sefa 3. cemu dozivanje vlasti upomoc, kad je univerzitet nezavisan subjekt za sebe vase politikanstvo je unistilo kredibilitet univerziteta, samo cekate da vam istekne mandat i zasjednete u novu fotelju.
A sta je sa konkursom u Zavodu za lijecenje studenata, na.poziciju pravnika. Nazor hoce da uguraju Buzu i da istisnu dijete ratnog invalida i vetrtana. Toliko o trojci