Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
monopol na sve, pa i na testove za COVID-19!!! cijena ovog testa u mojoj apoteci je 15 KM, to je problem!!!! sve ostalo je ubleha!!! Da se narodu pare iz džepova cijede, to je smisao svega?!?
Ne mozes ti biti pozitivan za 15 KM, nego ces biti pozitivan za 150 KM. Plati, suti, nabij masku i bjezi prije 11 kuci, dobro je samo nek ne puca. Ko kaze da je sve ovo radi profita i kontrole ovaca, to je teorija zavjere.
eto debila dobru stvar ukinuse
A recite mi jel to vazi i za ove sto zive u stanovima ,. pitam za jarana .
Mozda iza kuce umjesto u kuci
Ko se to testira ako ne mora?
U Evropi može na balkanu ne. Zaostala Njemacka,... treba nas pitat mogu li ili ne građani sebe za svoje pare testirati. Vukojebina smo prava. Nije ni cudo kakavi šarlatani vode ministarstva zdravstva...
Jesul zabranili Apoteci DINA?
U Njemačkoj ih ljudi kupuju u Ludilu i Aldiju a za sve uposlenike bilo gdje u firmama se testira brzim testovima svaka tri dana.Samo kod nas ne može ništa jeftino mora skupa varijanta.
Agencija koja je poljoprivrednom gazdinstvu dala dozvolu za uvoz respiratora.... Ovu drzavu fakat treba ugasiti skroz...
farmaceutska mafija odma pustila u malopromet da se pripadnuti budžetski paraziti iskesaju
Vrijeme da se narod prestane testirati ikako ;)
daite vam koi su testovi, poslo me asim
Još veće šanse da inspektorima i ovim što dižu cijene budu istučeni a šta ćeš, sami sebi prave jastuke za udaranje.
Nabavite vakcine narod umire