Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa koja je vods u pitanju
prolom
obzirom da zavod za javno zdravstvo drzi hdz, pogodi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Koji moj ovo objavljujete ako nemate informacije o vodi? Šta smo dobili ovim člankom?
Mi porezni obveznici trebamo osnovati svoj lobi jer zašto plaćamo porez a onda jači lobi ima neka kompanija vode nego građani porezni obveznici. Ovima u zavodu treba tražiti obustavu plata od našeg poreznog novca pa nek ih u Zavodu plaća ova kompanija vode
jana smeće
Voda koja nije odgovarala, i za koju je utvrđeno da mikrobiološki nije zdravstveno ispravna, nije povučena iz prodaje. Prema Zakonu o hrani Agencija za sigurnost hrane BiH vrši povlačenje neispravne hrane, o tome vodi zapisnik i skladišti i uništava opozvane proizvode. O svemu tome informiše javnost, navodeći naziv povučenog proizvoda, proizvođača, razlog opoziva i proizvođačku šaržu. Na stranici Agencije za sigurnost hrane BiH nema informisanja o opozivu voda za piće.
Pa neda Čobić i Dodik da se objavi koji brendovi su u pitanju. Prije par godina Jana je imala jako losu kvalitetu.
treba li nam takav zavod koji ne sluzi u interesu gradjnai, hocemo li im davati platu zati sto svojom sutnjom direktno ugrozavaju zdravlje gradjna ikli im treba urucit otkaze i zaposliti prave ljudi koji ce svoj posao raditi strucno i casno
Je li zavod ispituje i flasiranu vodu iz uvoza?
Jana Jamnica i Prolom
Pa podmitis institucije i nastavis da krades i trujes narod. Stara poslovna politika naseg podneblja.
ne treba nikako kupovati flaširau vodu, voda je javno dobro!
Znaci da treba tuziti zavod za javno zdravstvo i odgovornu osobu za ugrozavanje zdravlja gradjana.
jana lejla prolom
Kako mozete ovakvo nesto objaviti, zakon o zastiti potrosaca haloooo. Hitno objaviti nazive voda, federalni zavod za zdravstvo da li ste vi ok ili..... Svaki prehrambeni proizvod koji ugrozava zdravlje konzumenta objaviti to je doznost prvo zavoda pa i inspekcije
Brate.od sada samo pivo. To ispade najsigurnije. Kupovao sam prolom vodu svaki dan, da ne bih pio iz česme,ispade da je iz česme bolja nego u plastici voda. Ma ništa ,pivo i čaj ,to je to:)
Ne mogu naprosto vjerovati da je neko u stanju ovoliko 'palamuditi' , maglu prodavati i praznu slamu mlatiti. U Njemačkoj se istog momenta razotkriva i informiše javnost o prehrambenom proizvodu koji ne zadovoljava sanitarne uslove i marketingom proizvođaća obećan kvalitet. Koga se ovdje šiti više i zašto se obmanjuje javnost kilometarskim palamuđenjem, a potrebno je samo kratko i jasno imena kriminalaca napisati !?
Mislim da je voda JANA jedna od njih, obzirom da jedino takav lobi može izazvati ovakvu suludu i neodgovornu šutnju Zavoda za Javno zdravstvo.
Bakterija ima, znamo i gdje su, mozemo vam reci ali necemo. Mrs
Ne morate reci koja je voda u pitanju, ali recite barem koji proizvodjac je trazio superanalizu vode.