Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo na Klixu nećete pročitati - "Desetine lučkih radnika u Pireju blokirali su utovar kontejnera sa streljivom za Izrael u znak protesta protiv rata u Pojasu Gaze"
Sakrili profil da narod ne može vidjeti slike Kasuma sa ambasadorima kvinte, sponzorima svih igranki...
@NikadVise - Pretpostavljam da si procitao samo naslov ovog članka.. Bas me briga sta se dešava u Pireju. Ovaj lik, Moamer, seksulano je zlostavljao maloljetnika i dobio je samo godinu dana robije i jos mu je dozvoljeno da otkupi kaznu i da slobodno šeće. Da imas pameti, to bi te trebalo potresti.
Samo javni spisak pedofila.Zasto se to krije??
Nema mu druge opcije nego da se seli kod Deen-a
Adults only
Jel ga Barbara ostavila?
Koga briga uopste ima li on instagram ??
Koga briga dal on ima instagram
Gdje neće, kad je Damir oljuštio sina generalnog direktora BHRT-a, Belmina Karamehmedovića.
Jadan čovjek, šta mu namjestiše, a mediji se potrudiše da mu totalno unište život, bez obzira što se malo ili ništa zna o istinitosti, a i ako ima nečega, koliko je ozbiljno. Ne, samo linčuj čovjeka. Užas.
pa nisu njemu komšije iza leđa pričale izmišljene priče pa da se provjerava, već mu je sud presudio
Hajmo malo pretjerivati, isto kao i vi sa komentarima
Hajde sto je panglu uništio svoj i živote djece koju je zlostavljao nego je uništio sav trud i rad ljudi koji su mu bili pružili šansu da glumi u njihovim filmovima i serijama
Ma ja, sva tezina je sto je unistio zivot filmskih radnika, a to sto je unistio zivote djece i svoj je samo sto je panglu, to si napisao.
tek sad, a svi znaju sta je objavljivao
Narod bez obrazovanja ne moze funkcionisati
Eto njega za 2-3 godine u carsiju kao da nista nije bilo.
Vidim SDA, NIP, SDP, DF..handri lud zbunjenog osim toga i DF a kamoli NIP si maloljetni.
U presretnutim razgovorima Kartela Gačanin govori Zenica je naša a Sarajevo ćemo preko Konakovića poklopiti jer SDA gubi u Sarajevu i skoro cijeli FUP je prešao kod nas.
Da se sda mašinerija od 1996 borila za BiH i Bošnjake kao što se bore da se vrate na vlast bili bi Švajcarska
Kakvi su god izgradili su BiH i Sarajevo i nisu izdali ništa i za reviziju vam je laž zna se da su poslali Čović i Ivanić tada dva pisma sudu. Vidjeli smo evo šta nam trojka radi potrošiše sve i zadužiše nam 9 koljeno. Prodali FDS i eno je zatvorena a Sarajevsku Drinu proizvode u poljskoj pa tako i te pare idu van BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)