Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molba organizacijama koje se bave traženjem nestalih da na gledanijim medijima i češće objave telefone na koje ljudi mogu anonimno dojaviti.Evo ja koji tražim oca ako bi za nekog šta i znao morao bi pretraživati internet ili već šta da dođem do broja.Kako tek očekivati od nekog ko nije nikog izgubio i ne osjeća tu bol da traga za brojevima tel.
E moji vi, i je, i brat, i stric dadosmo krv možda ima više od 20 ili 25 godina. I ništa. Zadnji put kad sam tražio nije ni lista nestalih bila pristupačna. Šta li vi radite? Ni potvrdu nismo dobili da smo dali krv i informacije. Oni nama - nazvat će mo vas
Mi koji tražimo svoje članove familije moramo vršiti stalni pritisak na ,,SVOJE"ratne vojne i civilne strukture da daju informacije drugoj strani.Teško je vama da tražite na toj drgoj strani jer nailazite na otpor i negiranja.Za mog oca je ubica odležao zatvor i kad sam tražiom smrtni list jer je dokazana smrt svjedocima,u op.Pale da mi izda smrtni list službenica kaže nije postojao logor.
E i vas je dosta Otac nestao na Vozici 1995 davao krv za urac dnk i nikad nista jel vas sramota plate sto uzimate ustvari dobijate Realno ako se vasa plata podijeli sa efektivnim radom satnica vam je 1000 mozda i vise a nije sramota sto je dobijete a ne zaradite na taj nacin
Pa nisu ga oni sakrili i zakopali, ne mogu nac uzorak krvi u zemlji