Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centar prati evropske i svjetske trendove. 👏
Ovo je Opcina koja najvise vodi racuna o mladima!!! Sve pohvale na odlicnim projektima
Jos jedan od primjera gdje je Opcina Centar usmjerena ka mladima i gdje ih stavlja u fokus. Ovakve vrste saradnje su itekamo vrijedne i zavrijedjuju vecu paznju ispred mnogobrojnih plasiranih gluposti javnosti.
Izradi Strategije prethodit ce istrazivanje o potrebama i problemima mladih u Opcini Centar. Saradnja izmedju lokalnih zajednica i Instituta je od velikog znacaja za sve nas, smatram da je ovo odlican projekat.
Saradnja lokalnih zajednica sa institutima i udruzenjima su od velikog znacaja za pospjesivanje kvaliteta zivota gradjana te lokalne zajednice. Veoma je bitno ukljuciti vise subjekata pri izradi strategije za regulisanje odredjenih pitanja. Sve pohvale!
Strategije su super sredstva i oruzje sa se odredeni dijelovi stanovnistva ispitaju,istraze i u konacnici da se izmjene uvrste kako bi se svima poboljsao kvalitet zivota.
Super saradnja.Ocekuju se odlicni rezultati
Drago mi je da opcina nastavlja sa projektima namijenjenim mladim ljudima i nadam se da ce kroz ovu strategiju i saradnju poboljsati uloga mladih u zajednici.
Odlicna saradnja izmedu Kulta i Opcine Centar.Puno vrijednih rezultata ce ovdje biti prikazano i dobiveno
Ovakve strategije daju super rezultate i jako su korisne za nas omladinu.Lijepo da se neko i ovime bavi
Nladima se treba posebno posvetiti jer su jedna ranjiva kategorija.Njih je potrebno usmjeravati i konstantno vrsiti analize da se stvari poboljsaju i napreduju
Ovakve strategije za mlade i prema mladima bas podrzavam i lijepo je da se ovakvo nesto provodi i na podrucju Opcine Centar.
Super za ovakve projekte koji su namijenjeni omladini i mladoj populaciji.Njih treba cuvati i ulagati u njihove potrebe
Beša je zmaj 💪 big lajk
Bravo za našeg poštovanog načelnika Nedzada Ajnadzica ! ❤️❤️