Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sponzor skupio sve sa platne liste ‘Halal tzv. Hrvata’. Valjda nisu mogli dobit Božićnicu, ako ne potpišu,
Intelektualci?? To su ovi sto cute na lazne diplome, lazne fakultete, lazne doktore, lazne profesore, laznu drzavu
Potpisivanje ugovora o granici? Pa takav je potpisan još 1999. godine. Valjda ga sad treba ratifikovati.
Kakvi intelektualci BIH? Nema toga kod nas.. Mladi intelektualci su otisli i bit ce uspješni po Njemačkoj, Svedskoj, Danskoj itd..
Lijepo.
Vidi se napredak u odnosima Bosnjaka i Hrvata , SDA na aparatima
Budala je ko povjeruje ovim Hrvatima. Da mogu, rasparčali bi nas za sekund. A što se tiče ulaska u EU, kakve će nam zahtjeve udariti iz Zagreba, ono što su jadni Makedonci trpili od onih smrdljivih Grka i Bugara biće mala maca
"Nažalost projekti “dvije škole pod jednim krovom” koje još uvijek postoje u Bosni i Hercegovini predstavljaju etničku segregaciju učenika I učenica i takva praksa hitno treba biti ukinuta," - e zbog ovih škola su naši Katolibančići isprepadani i zatucani. Nazvao bih to sindromom Ante iz zapadnog Mostara.
gooUser1669204911, učit ćete i jedno i drugo, učit ćete ono što je potrebno a ne kako svećenik meće u prkno.
Vidiš koliki ste majmuni. Ti si pravi primjer. Težite vi khurcu palcu, marvo zatucana
PRIKAŽI ODGOVORE (2)