Komentari (349)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliku si nam mudrost rekao :-)))))))))))) Stvarno ne znam odakle ti tolika pamet! :-) Pa stvarno ja ti nebih ni dvije ovce povjerio na cuvanje! Incko je dokaz da covjek ne mora bit ni malo pametan da bi primo 24 000 eura mjesecno...
Covjek nije dobio ovlasti kao oni prije njega. Da bi donio neku odluku mora mu je odobriti komisija iz Brisela koja pripada nakaradnoj EU tvorevini koja je razjedinjena, pred raspadom i u kojoj ce uskoro vladati desnica koja podrzava ovakve kao Dodik... Jos ako Trump dodje na vlast Dodik je prvi kandidat za Nobelovu nagradu...
"Neću, neću dijamante suvo zlato, brilijante nit safire, nit rubine samo RS da se vine"
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ne igraju se oni vatrom nego s tobom jer vide da si nebitan i nesposoban
"Neću, neću dijamante suvo zlato, brilijante nit safire, nit rubine samo RS da se vine"
@BobaBG70 "Neću, neću dijamante suvo zlato, brilijante nit safire, nit rubine samo RS da se vine da se vine da se vine preko ruba provalije"
je li gospodin inzko ozbiljno zabrinut
Šta ova budala priča, on kao nešto glumi . Zbog ovih Viskokih predstavnika BiH već 21 godinu stagnira . Dr S
Nemojte vi podrzavati muslimane, nikakvih problema nece biti. To sto bi se raspala Bih, pa raspala se Yuga u cemu je razlika. Vrijeme je je da se nadjemo svi u svom.
Covjek nece da talasa, bas ga briga, za ovakvu platu, moze komotno ostati do penzije...
pa stisni muda g-dine Inzko . da vidimo koliko kuveta imas , i naredi smjenjivanje kompletne strukture RS, pa da vidimo kako i na koji nacin ces to da sprovedes
Cekaj ba inzko, mora mile smislit sta ce reci biracima, nemoze on jadan imaga paga opet nema, kocemu vjerovat. DAJMU MALO VREMENA DA SKONTA KOGACE OKRIVIT.
Ajde i ti , ne seri više, nego radi nešto ! Samo prdiš u prazno.
E moj Inzko da si na vrijeme reagovao nebi sada imao ti a i svi problem radi ratnog profitera Mileta Laktasenka.. Ne vidim svrhu tvoga postojanja u BiH kupi prnje a mi cemo rjesavati stvari sa govnima kako smo i naucili ...
BRČKO I SLJEDBENIK SOLUNSKIH ČETNIKA : Prisjetimo se: Milorad Dodik je uz priču o navodnom referendumu otvoreno spominjao i distrikt Brčko kao moguću zonu nastavka rata iz 1995-e godine (izgleda da pripremaju komadanje Bosne najvjerovatnije u Brčkom).
Moj Incko sad ce Ustavni sud da povuce svoju odluku,pa ces da vidis da nije konacna i izvrsna odluka ustavnog suda.Osim toga neznam ni zasto je ustavni sud prihvatio ovakvu idiotsku apelaciju,onog babinog kretena.S pravne tacke gledista sramna je odluka ustavnog suda,nekome ukinuti praznik bez obzira ko je.I jos reci kako to vrijedja nekoga,eto mene nevrijedja i jos bar 60 % Boshnjaka.Samo idiote vrijedja.Tako se negradi drzava.Nemozes negirati nesto sto postoji.
Auh. Povlacim izjavu. Kaze Alibaba 24000 euricha, pa da ne ispadne da potcjenjujem zabrinutog gosp Pincka
Gosp Inzko, ja sam veoma zabrinut ovom vasom izjavom. Ne brine me sto primate 12000 euricha mjesecno
I opa 25000 eura u padze..mrs pizda ti materina. Di ces ovako dobro zaradjivat. Njemu pase kaos..
"Ko bi želio da živi u zemljama sa konfliktima i sporim napretkom, ali i potencijalima sličnim rudniku dijamanata? Iskoristimo napokon te dijamante, velike talente našeg predivnog i prebogatog evropskog jugoistoka" dok ovo glupom bosnji srbinu i hrvatu udje u glavu i sunce ce se ugasiti.
Od ovog mi se već povraća. Tu je na našoj grbači ali ne koristi 1% ovlasti protiv RS-a. Bolno je jasno da su Srbi zadnji "štit" zapada protiv Islamske države na Balkanu, sa kojom se ni ja sasvim ne slažem, ali do kada će nam više lagati da su tu da bi nas zaštitili?! Zašto je u povijesti uvijek u Sarajevu sjedio neki "Austrijanac" i govorio nam što da radimo? Naoblačilo se, ali ovaj put umjesto da čekamo "kišobrane" od lažnih saveznika vrijeme je da pokisnemo ili da se svi skupa podavimo. BiH!