Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da jasno das do znanja da od te price nema nista, da im uvedes kakve sankcije, ti se zadovoljio sa 'ostavljanjem po strani'. Upravu je Dodick, ti si totalno beskoristan...
Opet narod truju nacionalizmom da bi privukli glasove gradjana.......Sranja u SDA, Fahro u zatvoru, Referendum su samo magla za glup narod.....kretenizmi..... Podrska za Opoziciju!!!!!!!!!!!
Lazni su to signali i ti Incko to znas.PARTIZANSKO CETNICKA KOALICIJA U BIH SE VISE BRINE O TVOJOJ PLATI SA KOJOM NEMA VEZE NEGO O SVOJIM KRIMINALCIMA IZ VLASTI KOJI OGULISE NAROD I JEDVA CEKAJU DA IZGURAJU MZ IZ BIH DA MOGU LAGATI I RADITI STA HOCE.
to se nekad trebao odrzati
Lonci i poklopci ,tacno smorise ovaj narod i drzavu tu ukljucujem i onog ridjobradog izdajicu svoga naroda i covu vjetropira. Srecom nam je bar zlogumdzija s jaho s vrata.
Incko je za svoj sedmogodisnji mandat u Bosni samo na platama zaradio preko 3 000 000 KM...Obicni gradjanin BiH za to vreme sa prosecnom platom od 800KM je zaradio oko 67 000KM...
lik5 Kako ti imas slabu moc zakljucivanja. Ja pravim usporedbu, a ti pominjes opet Dodika. Kakve vam je komplekse nabio Dodik, pa to se meri sa imbecilnoscu.
eto inzko sad ce ti dodik biti ize, nije los zatvor u sarajevu