Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidt, molim te čitaj ponekad komentare na klixu jer mi ovdje znamo sve šta ti trebaš raditi, i vjeruj da rijetko griješimo,.. molim te za početak, apsi Dodika, Čovića i Baketa, .. to znači udari zmiju u glavu a onda i ostale rastjeraj! ! !
MRŠ
Zasto Bakira međede??? Sta to Bakir radi osim sto neda Covicu i Dodiku da rade to sto zamisle
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
moj incko pa nisi ni poceo a da neko nastavi ... bog ti oci dao i nagledo si se pljacke, mrznje, lopovluka, otimanja a samo si glavu okreno
Tako je. Samo građanska.
Nema i vama dvojici je odzvonilo,a trwba vas hitno istjerati naglavacke odavde...
1. Popišam se i poserem na grb, zastavu, amblem i himnu nakaradne Rs; 2. Nakaradna Rs je genocidno-zločinačka i agresorska tvorevina, a nakaradna srpčad su obična genocidno-zločinačka paščad; 3. Popišam i poserem ustavni poredak nakaradne Rs koja nema teritorijalni integritet i nezavisnost, već je samo privremeni genocidno-zločinački entitet u okviru države Bih 51.129 km2.
Koji goli lopovi
Moje misljenje je da je Incko,a i sam je reko, samo sluzbenik M.Zajednise(pika),poslat da nadgleda jesuli domaci politicari sposobni na dogovor.Ovaj po mom vidzenju to nije. Predpostavljam da su ga poslali da zavrsi zapoceti projekat MZ prema BiH. Koja je opcija vidjece mo svi u BiH..Vidjeli su da narod bira iste,konsenzusa medzu politicarima nema i sad ce BiH biti onakva kako je MZ zamislila.od 1990 preko Dejtona pa sve do sada.
Ajde fikuse
u cemu da nastavi, u samo izrazavanju zabrinutosti??!
a ne znam gdje si stao? jedna odluka za 12 godina, ja bih radije reko da si ti samo proso kroz bosnu... 12 godina ti je trebalo da napravis jednu odluku?
90% ovdje nas je naivno, kao što smo naivni bili kroz istoriju. Nama bi bilo dobro samo kada bismo 100% pali pod turski uticaj. Sve ostalo je bacanje prašine u oči što mi progutamo ko som udicu
E yebi ga , ako ćenastavit gdje si ti stao
incko sretno ti bilo mogao si puno toga ali nisi.
Nisi ti stao Incko, ti si samo nešto započeo. Ti SMSom proglasio zanon. Hvala tebi na tome. Ali 12 godina pa da ovaj nastavi isto tako.... E pa nema smisla. Sad sam jako zabrinut.
Džeparoš Inzko ode a nije vratio pare iz Ljubljansku banke koja je izdžeparili nas glupe Bosance. ECHR je presudio da vrate ukradene pare a genocidni Slovenci neće, vade se na svoje rokove i dr administrativne smetnje. Dabogda platili sahrane svoje mojim parama.
Hvala predsjeniku gosp. Milorad Dodiku na onakvom nastupu prije par mjeseci pred Ujedinjenim Nacijama gdje je pokazao da treba ozbiljnija licnost iz jace zemlje da bude visoki predstavnik. Probaj ovom reci da je monstrum i da su mu djedovi bili fasisti, da te ovaj malo kroz šake provuce
A zar mu nisu bili fasisti Mile bi mu samo istinu rekao :-)
Lik nas je uvalio u ovo sadasnje stanje pustivsi dodika da radi sta hoce. Negira drzavu od pocetka, ne postuje Ustavni sud i njegove presude, radi sta hoce i kako hoce. Na kraju stisnuo da nametne zakon o negiranju genocida (sa desetogodisnjim zakasnjenjem) heftu prije nego ce otici kako bi pritisak skinuo sa sebe.