Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sikter, nisam ni znao da nemas fakultet zavrsen
I mene je razočarao sa kupljenom diplomom, sve osmica nema diplomu te kupio diplomu, kad i Irfan kupio diplomu u BL a kandidovao se za načelnika u Sarajevu kao da u Sarajevu nema pravo
Pa da ima diplomu radio bi posten neki posao
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cuj uhljupa budzetskog, biraju novu energiju 😂😂😂😂dana ranog staza nema u javnom sektoru, citav zivot na nasim ledzima budzetskim, i on nova energija…Pa mi ljudi smo bas duduci dokle vise da nam se smiju..😬😬😬
HAHAHAHAHA čovjek je '93. godište. Zapitajmo se malo šta je 20 godina stariji Selimbegović do sada radio u karijeri
HAHAHAHAHA čovjek je '93. godište. Zapitajmo se malo šta je 20 godina stariji Selimbegović do sada radio u karijeri
Irfan do pobjede ako Bog da.Stari grad je uz tebe.Puno jaci,spremniji,sa velikim politickim iskustvom naspram ovog amatera.
Nova energija za talove za koje si znao sa Hadzibajricem i koga si vodo po carsiji i agitovo za njega na proslim izborima, okupio si oko sebe one koji drze parkinge od opcine i koji uzimaju milione.
Kako nova energija kad si gostovao na N1 150 puta kako sam kazes
Druze bio sam za tebe cak tvoj Fan sam bio u politici al ona doza arogancije na N1 debati je dno dna ide glas za Dzenanu iako ni on nije neka sreca.
Ovaj Cengic je nova podvala Bosnjacima.
ako budeš nova energija kao Hadzibegic poslije Peteva.. crno nam se piše
Lik nova energija, ima medjunarodne kontakte, poznaje sistem i ima ideje, a ne zna da kaze koji fakultet je zavrsio...
Sve dok tipovi sa kupljenom diplomom, jer ne postoji drugo objašnjenje za studij na privatnom fakultetu u Banja Luci, nema nama napretka.... I rahmetli Radeljaš je završio faks na Sokolcu i u BL. Rekao je na proslavi, da sam znao da je ovako lako, davno bih završio srednju školu...
Imas vucicevu energiju🤣🤣
Ovaj čovjek me razočarao: dijete Starog Grada sa diplomom iz Banjaluke, nadmen i na svog protukandidata u duelima je gledao sa "visine"... Jednostavno nije za te funkcije.
Poslije tvog gostovanja na N1 , veliko si razocarenje. Pun si kompleksa.
Ovaj samo što još iz konzerve kad je otvorim ne iskoči. Šta god otvorim na internetu iskoči PIM ovac Čengić, od kud ti tolika lova frajeru, reklame nisu jeftine.
Poslije tvog gostovanja na N1 , veliko si razocarenje. Pun si kompleksa.
Je li se sjetio Čengić gdje je kupio diplomu?
Čuj novu energiju, lik od 18.god na budzetu i u krepalom sdpu