Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neradna nedelja,veće plate,penzije,invalidnine,bolji uslovi života za sve...
Ko se ufatio vlasti moli Boga da ostane ovako da ti ne smanje sve
DOLE KVISLINZI I IZDAJNICI TROJKAŠI, DOLEEEE, SJEME VAM SE ZATRLO IZDAJNIČKO NJIVA NIKŠIĆU, BAGRO KOJA KLEČI I PUŠI Q POGLAVNIKU UZP HNS-a, NI KOMPENZACIJSKU LISTU NIJE PROŠAO I PREMIJER, HA HA HA KERU KONJIČKI, DOLE AMBASADORI KOJI SU PODRŠKA UZP HNS_U, DOLE ŠMITLER UZP AMBASADOR,
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Podrzavam te u ovome Irfane 100% Dozvoliti rad jednog veceg granapa po opstini i par pekara uz duple dnevnice. Isto i sa kaficima.
I ja podrzavam Cengica u 99% stvari koje radi i mislim da je daleko bolji od dvojca Njiva-Dodikov covjek. Samo Njiva zna da je nekompetentan zato se i bori toliko. Njiva i Becirovic su Lagumdzijini ljudi dok je Mijatovic Dodikov. Jedina svijetla tacka u SDP je Cengic! Jedini sto ti zamjeram Cengicu je ono sto si rekao onu noc kod Senada nakon donosenja odluke VO sto nisi rekao ranije a znao si to sve i posrzao!
DOLE KVISLINZI I IZDAJNICI TROJKAŠI, DOLEEEE, SJEME VAM SE ZATRLO IZDAJNIČKO NJIVA NIKŠIĆU, BAGRO KOJA KLEČI I PUŠI Q POGLAVNIKU UZP HNS-a, NI KOMPENZACIJSKU LISTU NIJE PROŠAO I PREMIJER, HA HA HA KERU KONJIČKI, DOLE AMBASADORI KOJI SU PODRŠKA UZP HNS_U, DOLE ŠMITLER UZP AMBASADOR,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja preporucujem da niko nista ne radi i da nam plate i pemzije povise barem 200%
Senad Mujagić podkrada vozače grasa plati im samo 15 lm na rad na državni praznik pogjegoše u Njemačku rastjeraćenih neće imat lo vozit
Bravo. Pod hitno treba donijeti taj zakon.
Ublehas najveci
Jedan od onih koji srcem i dusom zali za Novalicem i njegovom vladom. Sazrio je za trajno odstranjenje iz SDP-a.Frajer vreba priliku da strusi vladu KS.
OK neradna nedjelja,ali mali trgovci tek nesto vise zarade vikendom ,jer ih vasi mega trzni centri ubise cijenama (a i one rastu).Pozovite ekonomske strucnjake poput Faruka Hadzica,ne glumite sveznajuce .Ukinite namete da poslodavci daju vise za plate.Prvo sto je najavljeno su cistke u javnim preduzecima.Samo pratim .
U Bosni treba neradni Petak,radit ćemo nedjeljom
Neradna 2h u vrijeme Džume
U ime "relaksacije odnosa" i "novog daška vjetra" te "refirmisanog Dodika" - pristajemo unaprijed na sve, jer "ovo nije teško pitanje" i zato "u roku od 20 sekundi" ovo rješavamo kako naši partneri traže (MVP, DRITKO, ANTI- BOŠNJAK FORTINJO, NJIVA NN).
Treba vama uvesti obaveznu radnu sedmicu, neradnici uhljebljeni! Ne radite nista ali redovno izglasavate sebi povecanja plate i ostale beneficije!
Jel ovo istina da mu neko iz porodice radi u Vladi FBiH ili u bilo kojoj drzavnoj instituciji ? Jer iskreno ako jeste bas razocaravajuce jer mislim da je momak odlican politicar i potencijalni predvodnik promijena u BIH.
A što nedjelja, hocemo petak kao neradni dan.
Petak je dan za metak. Ako se sjecas pjesme od Vlatke Pokos.
Neradna nedjelja se može sprovoditi na nivou kamtona ako to trojka želi. Kao što se sprovodi u Hercegovini. Kod nas je neradna nedjeljka mjesecima već.
Umjesto da se otvaraju radna mjesta, zabranit ljudima da rade 15% dana u godini, odlicno;)
U kom svijetu ti zivis jadnice! Ti si jos uvijek izgleda u svijetu 60-tih godina.