Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće SDA više nikad doći na vlast….nigdje.
NIKAD VISE SDA U SARAJEVU !!!
Čestitke trojkašima, velika pobjeda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sto se Haris Zahiragic vise penje na stranackoj ljestvici, stranka sve vise i vise propada.
gdje je zavrsio fax?
Čemu tolika medijska pozornost, kao da ga biraju za predsjednika države, a ne za načelnika opštine! 😂😂😂😂😂
Ublehe politicke svi.
Ne razumijem, zasto ljudi toliko ne podnose SDA? Sta su oni njima skrivili? Drzava je bila vec odavno u stanju kakvom jeste..
Država je odavno u qrcu, slažem se, ali SDA s toliko godina vladavine nije pomjerila državu ni centimetar ka boljem, ili stagniramo ili stojimo u mjestu. Zbog toga je SDA kriva.
Znaci cestitke... Cestitam...
Đe onaj debeli lajavac??
Odziv birača je sve rekao šta narod misli o našim političarima.
Je li iko skontao da je 63.31% + 26.69%=90.00% ?!?!. Pomislio bih da su nevażeci listici, ali bas da je tacno 10.00% na dvije decimale, nema sanse.
Mene bi bila sramota ove pobjede, dijete Starog grada, covjek u politici 20 godina i svaki dan visi po televizijama i gdje te podrzi 10 stranaka i na muke dobijes nekog ko je nepoznat javnosti i cak nije rodjen u Stari grad.
PIM ovci i DIF ovci
Cestitam Irfane i sretno 🤗
izlaznost 30% o kakvoj pobjedi pricamo. Ove izbore treba ponoviti dok bar ne bude izlaznost 60-70%. Ovako par komsija i familija izglasaju nacelnika.
Bake izgubio
Sve čestitke Čengiću svaka cast...
Al postanes nacelnik sa 5,5 hiljada glasova , hajd u pm