Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel udata
Kulo? Zanimljivo prezime, osim ako nije nadimak koji asocira da voli u pakšu
Kuko nekuko lele nama sa ovakvim nacelnikom. U opsitini gdje je 35 posto ljudi glasalo i izabralo nacelnika a gdje su izbori legitimni vrijeme ce pokazati o kakvom uhljebu i nesposonjakovicu je rijec.
Kud ga Emela ne pita kada je zavrsio fa u Banja Luci jel vozario na predavanja ili je zivio i ko su mu drugovi sa godine
Dobra Romina.
Došla kod Želje na ćevape
Kao sin borca Armije RBiH smatram da je RS jedini slobodni dio BiH i da su Srbi jedini slobodarski narod u Ex-YU. Nama se genocid i rat nisu džaba desili. Desili su nam se jer smo nasjeli na navlakušu zapada da razbijemo Jugoslaviju. Sad kad bi rat počeo ja bih se priključio Srbima. A ovi kojima je dobar ØHR i aparthejd neka pjevaju Thompsonove herojske pjesme koje je on pisao dok je moj otac, de facto, odbranio Hrvatsku u uniformi ARBiH.
I ja vama i Sarajevu svima
Misliš kao Sarajlije? Vi ste u Sarajevu svi usta*e. Eto pogledaj od Trojke, preko Izetbegovića, pa i Komšića. Svi podržavate ØHR
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hu kerz.