Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOZE SE PREKINUT, ALI KADA KINEZI VRATE REALNO KOLIKO SU DOBILI PARA VIDJECE SE JOS VECA KRADJA OD DOSADASNJE-KO ZNA KOLIKO STE IM UPLATILI???
@galaxygalaxy Ovaj prica o prekidu izmedufederacije i srebrene maline...nije mislio na kineze, jer to je problem fikrera
@galaxygalaxy Vraćaj to Kinesko smeće o Solakovom trošku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jest, vratit će Kinezi pare i niko neće u zatvor, bio je to samo pokušaj da se kupe aspiratori , Fikret će opet na Hayat a Solak će najvjerovatnije u BH Telecom, obično za nagradu dobiju direktorsku poziciju!
Da proslijedim brzi komentar od mog starog dzede "vratit ce ti kinezi pare, al u kur@u"
Svi koji k9mentarisete "nasilno"nista ne bi drugacije uradili od "aktera"ovog slucaja. Glavno bitanje za svakoga je "gdje"sam tu ja. Pustite nek sud kaze "svoje " Kako se samo ljudo raduju tudoj "nesreci"
prezirem SDA, al sto su mi se ovi likovi poceli gaditi, malo je reci.
Samo treba glasati za govna..SDA..pljuc..I za unuke su se napljackali.
ee mij Irfane...
Raspalite im dispute na aliexpressu
Svi ste Vanago!!!pljuc.
Raskinuće malo sutra. Ne uze im, prokletinjama niko ove milione što ih krvavo stekoše.
Registratora, ventilatora, respiratora?? Čega pobogu!
Mali je seronja, ublehaš al je pravno pogodio u sridu. Kako, šta i kada.
moze, al u ku*cu
Nasikirace se Fikret, a vec je podigao 100 000 km sa racuna. Sta li mu je mati rekla kad je procitala da je podigao stoju sa racuna?
Kinez će prije poslati još toliko, nego vratiti lovu.
RADIONE RADIO, SVIRA TI RADIO. PARE SU VEC ODLEPRSALE