Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li se znati koliko staža u privredi ima sekretar sdp-eja ? Hvala
ni sekunde
@OlovnaKisa Znači da ne čitam njegovo mišljenje jer nije iz iskustva nego nametnuto? Hvala
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Problem ovih takozvanih "multikulti" stranaka je sto uhljebljuju kadrove korumpiranih manjina ili maleza sa glasovima Bosnjaka i sto shvataju glas protiv SDA kao glas za posrbljavanje i pohrvacivanje. Pamet u glavu, ipak iza vas su bosnjacki glasovi, nemojte zavrsiti i prije kraja ovog mandata sa politickim karijerom. U svakom slucaju treba gledati iskljucivo na bosnjacke interese. Pogotovo treba imati na umu da je vlah skoro pa istrijebio Bosnjana iz genocida.
Prema tome, vrijeme za uhljebljenje profesionalnih manjinskih kadrova po "multikulti" strankama, ali jos vise u bosnjackim foteljama, polako ali sigurno istice.
ponistit izbore i ponavljat dok neko ne osvoji 50% + 1 glas
Eto koalicije sa sda oni ce taj plan deklarativno podrzat dok niksica neizbaci iz vlasti
Ako niste znali ovaj lik ima diplomu. Ne pricajte sto ne znate, a momku svaka cast ovakvih nam treba vise , mladih i pametnih. Dosta je vise bilo sda djuturuma.
Halo ba o cemu ti pricas frajer se jednom godisnje pojavi na Pravnom fakultetu , ne provaljuj se momak!
@sarajevo125550 a ti sjedis i cekas da ne bil on prosao jel? Sramota kako svi razmisljate ... dok nam je ovakvih, nece nam nikad biti bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
“Šanse da SDP koalira sa SDA su minimalne, odnosno one ne postoje. Organi stranke mogu promijeniti odluku, ali čisto sumnjam da će do toga doći” Eto vam hebeni SDP. Kutije se jos nisu ni ohladile a vec se prica o koaliciji sa SDA, cak i minimalnoj
Vecina gradjana je glasala za SDA, magarcino i nije cilj napakostiti SDA, nego ojacati Bosnjane. Problem ovih takozvanih "multikulti" stranaka je sto uhljebljuju kadrove korumpiranih manjina ili maleza sa glasovima Bosnjaka. Pamet u glavu, nemojte zavrsiti i prije kraja ovog mandata sa politickim angazmanom. U svakom slucaju treba gledati na bosnjacke interese. Pogotovo treba imati na umu da je vlah skoro pa istrijebio Bosnjana iz genocida.
Sa SDA ni za plan 10, nikako sa SDA i buzdovanima iz SDA. Neka ide sve u tri PM ali sa SDA nikako i nikada. Jednom nas je Zlatko povalio pod SDA i ljevica i danas plača tu cijenu.
"Kada je riječ o formiranju vlasti, mi ćemo prvo krenuti od kantonalnih nivoa, gdje ćemo pokušati u onim kantonima gdje možemo formirati vlade bez SDA, odnosno s građanskim i lijevo orijentisanim strankama", rekao je Čengić. Gdje bi ste svrstali ASDA, u gradžanske ili lijevo orijentirane stranke? SDP već formirao vlast sa njima.
Hajmo ljudi napravit humanitarnu akciju pa da skupimo pare da ovom papku kupimo neku diplomu bar na Kobiljoj glavi i neki uljudan sako. Pa ovo je sramota!!!!!!!
samo gdje bošnjaci žive tu mogu koalicije...u rs nista u hb nista...Nisam nacionalista ali...dokaz da smo mi i za promjene i za suživot...ostali nista daj samo svog...
dajte Cengicu studentu stipendiju ahhhaaa
Ne mogu da vjerujem na kakve je niske grane spao ovaj SDP i kakve propalice ga predstavljaju. Duraković se ko janjac u grobu okreće na ovu sramotu od kadrova. Mašić, Magazinović, Čengić i ona kvisko spikerica što ni čitat ne zna, sve skupa nema ni 5 razreda škole. Daleko ćete dogurat obzirom ko vas predstavlja.
Ako bude sdp išla sa sda,treba im hebati mame prodane
Ja đeteta..smiješno
samo da vi ( pojedinci) sa ovom saradom od pregovora ne dizete sebi cijenu kod SDA .Da vam Asim vece torbe para i bolje lokacije stanova mora dati. Hvala.
samo pazit Niksicevu i Grabovicinu firmu ako pregovori sa NS propadnu
Radno iskustvo dotičnog redar u razredu. Obrazovanje jedva srednja škola. Kakve kadrove ako se tako mogu i nazvat ima ovaj SDP nije ni čudo što propadaju. SDA je za Vas akademska institucija. Vrlo mlad je kreno krast, ugledo se na Nikšića čobana iz Konjica.
@jednasijedina SDA je mala HDZova kujica!