Komentari (300)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irma jesi li baš sigurna za mjesto gradonačelnicu. Mostara.?Možda za istočni bi tei prihvatili ali zapadni, sumnjam. Ti si više za pozorište mladih a ne za politiku.
sta dzaba pisat kad sve brisu
Samo direktno biranje gradonacelnika je stvarni odraz volje naroda.Ovako vjecnici,preljecu,mogu izdati volju biraca i gradonacelnik postaje dio trgovine.
TI SI DOŠLA A OD MENE JE NECES NIKADA DOBITI
Ne lazite SDP/NS/NIP komunjare nije Irma zasluzna za izbore u Mostaru, vec je samo pokrenula apelaciju u Strazburu, a izbore je omogucio Bakir Izetbegovic koji je postigao sporazum sa Covicem da se izbori mogu odrzati i da nije bilo Bakira izbori jos nebi bili odrzani, jer vec od same presude suda u Strazburu nije nista Irma a ni anamonjihova stranka napravila po tom pitanju niti omogucila gradjanima izbore. Znaci Bakir je najzasluzniji za odrzavanje izbora u mostaru. Guzin je gradonacelnik.
Nisi ti za gradonačelnicu. A svakako se svi raseliše, kome ćeš bit? Sama sebi?
Da ti zapadne, rascerecila bi Bosnu s jaranima Covicem i Dodikom. Fuuuj ste!
Sta vam vise treba, zena fino kaze da nece u koaliciju s SDA. I onda ce opet SDA bit izdajnici jer moraju oformit koaliciju sa HDZ-om. Umjesto da pristanu na koaliciju ostavljaju SDA na cijedilu da moraju koalirat s HDZ-om i tako kupe poene. Koliko smo mi zatucani kad se najveci politicki poeni dobijaju u mrznji prema SDA, a ne nekim realnim, vidljivim promjenama. SDA jest lopovska stranka, ali vi ste jos gori. Vi ste izdajnici.
@SopostoBosanac naj veci izdajnik je onaj koji je lopov ali sumnja da vi to razumijete po onome sto pisete. Krasti od naroda ili krasti narod je za streljackog stroja da su neka druga vremena ali izdajnicko vrijeme pa svoje ne strijeljaju, jednostavno.
@StopostoBosanac bravo Bosanac. SDA je odron ali oni su u savezu sa agresorima, sto je nebo i zemlja. Nasa stranka je kukavicije jaje, gnjlez!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAD i Bakir ako ne podrže nju znamo 100% na čemu smo Samo nacionalizm do isrebljenjaAko HDZ neče d se formira vlast na nivou FBIH eto aduta SDA da kontrira HDZ i Čoviću...
mi smo kao drustvo definitivno sazreli da treba da pocnemo da uvozimo strance za politicare, tipa japance, indijce i kineze. nisu pripadnici ni jednog od 3 naroda, nit vjeroispovijesti. neutralni i vjerski i nacionalno. dati im mandate jedno 20 godina i mozda nesto i bude od nas...
Hvala Klixu sto brise komentare nas koji se ne slazemo da izborom osobe koja ima 4-5 puta manje glasova od ostala dva kandidata za gradonacelnika!
😭😭😭😭😭😭😭
Rambo na aparatima.
Irma je razvalila sa glasovima u “zapadnom” Mostaru. Tako ce je i izabrati. Cavar ce biti presudni glas gdje ce hdz opet da uzme mjesto gradonacelnika.
Zanima me ko je platio troškove sudjenja u Strazburu? Irma licno ili Nasa stranka tj. stanovnistvo buduci da je Nasa stranka se finasira iz budzeta? Ako smo mi stanovnistvo platili onda je to nasa pobjeda ne samo Irmina kako joj se pripisuje.
@pravozbori oj, slomio si se da nadjes nesto protiv nje. Koji cringe bote
Ne lazite SDP/NS/NIP komunjare nije Irma zasluzna za izbore u Mostaru, vec je samo pokrenula apelaciju u Strazburu, a izbore je omogucio Bakir Izetbegovic koji je postigao sporazum sa Covicem da se izbori mogu odrzati i da nije bilo Bakira izbori jos nebi bili odrzani, jer vec od same presude suda u Strazburu nije nista Irma a ni anamonjihova stranka napravila po tom pitanju niti omogucila gradjanima izbore. Znaci Bakir je najzasluzniji za odrzavanje izbora u mostaru. Guzin je gradonacelnik.
SAMO IRMA ! SAMO REVOLUCIJA ! DA KONAČNO BHS NACIONALISTE POŠALJEMO GDJE IM JE MJESTO - NA SMETLJIŠTE.
12 godina nije bilo izbora SDA i HDZ zasto nisu isli na sud u Strazbur? Odgovaralo im stanje bez izbora i onda Irma rijesi situaciju
Ne lazite SDP/NS/NIP komunjare nije Irma zasluzna za izbore u Mostaru, vec je samo pokrenula apelaciju u Strazburu, a izbore je omogucio Bakir Izetbegovic koji je postigao sporazum sa Covicem da se izbori mogu odrzati i da nije bilo Bakira izbori jos nebi bili odrzani, jer vec od same presude suda u Strazburu nije nista Irma a ni anamonjihova stranka napravila po tom pitanju niti omogucila gradjanima izbore.Znaci Bakir je najzasluzniji za odrzavanje izbora u mostaru. Dr.Guzin je gradonacelnik.
Sta je ovo nema top komentara, šokiran sam.
@chandlerbing7 brisu se komentari podrske za irmu
Izbrisali su 100 komentara o ovoj FGR odvratnoj faci