Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve propadne sto vode SDA kadrovi. Nazaost narod ih vec 30 godina bira da vode drzavu. Svi znamo gdje smo ...
@IstinaSamoIstina ova ima siku za 3 jicu
da u nezavisnoj Bosni zahvaljujuci sda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da propada, to nije slucajno, to je sistematski zatupljivanje generacija, pravljenje podobnih a ne sposobnih, njima ovi drugi ne trebaju. Nije to slucajno, to je itekako isplaniran projekat.
A koja si ti? Vi plaćenici komunjarskih stranaka ste tu samo da pljujete po jedinoj stranci koja gura BiH u pravom smjeru. Malo vam je što upravljate sa više od pola države, što manjina (tzv. bosanski hrvati) upravlja skoro svim bitnim funkcijama i što druga manjina (tzv. bosanski srbi) upravljaju ostatkom bitnih funkcija i zajedno urušavaju sve što ima veze sa državnosti BiH. I pored svega toga vama opet smeta SDA. Ma zdravo komunjare smrdljive
Razumijem, ali ne odobravam, činjenicu da je prije nekih 10 godina SDA i dalje bila popularna zbog tih nekih ratnih tema i nacionalnih pitanja. Pa čak i prije 5 godina, mogu donekle razumjeti. Ali danas u 2020. godini da neko kaže da podržava SDA, pa tu osobu automatski uklanjam iz svog života, ne zanima me RAZLOG zbog kojeg je neko spreman da proda dušu đavolu.
Lijepa kritika samo volio bih i da piše realan način na koji bi vi popravili stanje i da to garantujete kad dođete na vlast. Nema tih iskustava i onda je ovo samo još jedno kritizerstvo.
Sto nije takozvana najbolja vlada u historiji Sarajeva od Univerziteta u Sarajevu za godinu dana napravila najprestizniji univerzitet u svijetu. Koliko se hvale, malte ne ispada da oni koji su organizovali Olimpijske igre 1984 su niko i nista za Fortu, Kojovica, SDP, za Damira Masica, Niksica, za KOnakovica itd. Oni za godinu dana napravili sto nisu komunjare za 45 godina. Okrecili i izgradili za godinu dana vise nego komunjare za 45 godina.
Imaš 3 okej fakulteta, za ostale je dovoljno da se pojaviš na ispitu,
zlo ovog naroda sda...
Propašće teto fakulteti širom Balkana, jer neće ih imati ko pohađati. Možda da se orijentiraš kako da zaustaviš mlade, a ne da upireš prstom. Šteta je da ovakvoj trebi Qurza fali. Jer da ne fali, bavila bi se ozbiljnim stvarima.
@SilenceDoogood Čeka tebe da joj ga daš (ako ga i imaš).
@Bathory Ima gospođo, kako nema. Problem je što sam ja u godinama kad čovjek postaje probirač, i shvati da mu je nekad bolje i u gaćama nego svugdje....
nije mi jasno kako je Univ. Džemal Bijedić mogao postaviti za dekanesu državljanku Srbije, kada svi znamo opšte uslove... U konkretnom slučaju mislim na mamu ubijene Lane Bijedić, koju naše tužilaštvo mora saslušati u BG jer žena ima Srb. državljanstvo. Samo ta činjenica je za detaljne istrage ko i kako zapošljava kadrove na tom Univerzitetu
@ma ne znam po kom kriteriju je sposobna, vidio sam neke radove obična statistika. Očito se zna dobro prodati kao što je prodala priču o dubokoj tuzi pa je policija nije ni saslušala a glavni svjedok. Sposobna je i da bude na bolovanju 2 mjeseca i da očito izbjegava BiH policiju boravkom u drugoj državi
@korisnik1234 Tvoj komentar nema nikakve veze sa mojim komentarom: zato ga čitaj sve dok ne skontaš, ako uopšte. Znači opšti uslovi kažu da samo bh državljani mogu biti zaposleni na Univerzitetu, što znači ili ih se pridržavaj ili ih mijenjaj. Trenutno se ne radi prema opštim uslovima i to je kriminal tj problem. Skontao?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li se to tebi Irma možda samo čini, zar nije gdje je god SDA stranka da tu vlada blagostanje, napredak, progres i prosperitet u svakom smislu jer ipak NAROD ZNA! Hahaha :-)
Irma , tako je, bori se za svoju lokalnu zajednicu, usput ih panjkaj ( tuži) u Brisel..rasturi ih. Vidimo da se boriš ne za segbe nego za narod a tebi će isto tako otvoriti vrata.
Studiram na njemu, i mogu reci da je zena sve dobro rekla. Jedan asistent radi 10 poslova i zbog toga kad ti nesto treba cekas 2 mjeseca odgovor na email.
SDA i njezin samozvani dozivotni vodja preko ostalih jos glupljih poslusnika imaju za cilj: da sje.bu nauku, da razvale zdravstvo i otjeraju sve dobre doktore iz BiH, da sje.bu sve vece fabrike i prodaju ih tajkunima u bescijenje, da otvoreno saradjuju sa Covicem i Dodikom na ustrb BiH ne birajuci sta treba sj.ebati samo da bi veliki samozvani vodja ostao na vlasti sa ostalim gluperdama od poslusnika.
Sda je nesposobna i lopvska to je tscno a ti si dosadna vise, samo prica, dosta i tog vise slusati
Sad ce to Brankovic po zakonu dovesti u red!
Iako sam protiv "sdaovaca" I slicnih ovaca, I svih njihovih marifetuka mene samo interesuje jedno za ovu Irmu Irma, ba, WHO IS YOU?????