Komentari (227)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A čemu si one spotove snimao Bradata Desingerica
Ne smeta ti Dodik?
Evo mu prilike da postane šehid
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Hvala Isache sto si nam to sve razjasnio. Sada mirno mozemo svi spavati. Lafe nas.
Mora pojasniti jer Bakir priča a novom ratu
To su specijalne veze koje su potpisane u Daytonu. Sve se dize na veci full nivo od uskladjivanja skolskih sistema i programa sa Srbijom, zajednickih vaucera u turizmu do policijskih sluzbi itd... Bavite se posledicama a ne uzrocima. Uzrok je potpisan u Daytonu. Bosna drzava na papiru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljubi ga Faćko, al da mi ne bude rigorozan i da mi se ljuti!
Fakat što frajer farba bradu ??? Lave eto te ko da si nacrtao
Reto, strani drzavljani u sluzbenim uniformama da patroliraju, nit imaju ikakve ovlasti osim sto su fakticki špijuni.
definitivno.neznalica
ee moj ramaga, veze ti nemaš
Stanje Sarajeva je vrlo ozbiljno. Uz ranije dijagnostcirane deluzije (država Bosna umjesto Bosna i Hercegovina) sada se javljaju i sve češće paranoje.
Realno, potreba i znacaj prisustva srbijanske policije je ravna nuli i bespotrebna sa policijskog/sigurnosnog znacaja ovdje je PROBLEM historijska pozadina prisustva vojske i policije drzave koja je izvrsila agresiju na Bosnu eeee moj Ramo
Meki Ramo.
Svaka ti je na mjestu.U svim zemljama je tako,samo sto netko kupi poene i širi mrznju.Ja bi sve kaznio takve!
Probaj poslati federalne policajce u Srbiju, pa onda reci da je saradnja.
Ucestvovanje policije u sezoni nije sporno ali u zemljama gdje turisti ne govore jezik domacina ali kod ovog slucaja nigdje veze kao da turisti iz Srbije pricaju spanski jezik.
Vidi naroded sta si sebi izabrao .
Bravo Ramo "Spavajte mirno rata neće biti"
kao npr.?
Što je narod za vas glaso glaso je..