Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači tema ko smije uhapsit koga je isprana sada prelazimo na temu ko može čuvat granicu.
Nesic ba baca prasinu sve vrijeme a Isak i ovaj Munjic se pecaju ko ribe na svaku njegovu….
Pa vec pripadnici lokalnih policija svakodnevno pruzaju asistenciju Granicnoj policiji koja nije u stanju pokriti ni granicne prijelaze, a ne granicu.
Takva je bila prica i za Yugoslaviju dok se nisu pocele republike odvajat i rat poceo izbijat.. Samo ti pricaj suplje a kad ti Republika Srpska stavi vojsku na granicu pitat cu te.. A Herceg Bosna se formira od kantona pa onda i oni postave svoju vojsku
Sudeći po najviše lajkanom komentaru od ovog teletabis Armina, Bošnjo misli da je sve igra i dogovor. Sutra da zapuca Bošnjo bi govorio da je to dogovor. Nije problem što pojedinac to misli nego što većina to podržava kao da je istina.
Pa gdje nam je onda tabla 'dobro došli u BiH',a ne Rs
U sektoru premještanja s guza na guz ništa novo.Plata ko u američkom kongresu,ništa se ne radi sem što se malo ispalamudi.provoza helikopterom.Jadni svi oni koje će da zaštiti bilo ko od ovih dezerterskih klovnova na vlasti.
hija Rubine hija bjesni
K.o.nj marke Isak Tačno mi kućni odgoj,red i mir poremetiš Al redovno
pa gdje to mila mili boze
Ramo Isak zvani Bubuleja kad te pogleda ovim očima moraš čovjeku vjerovati na riječ
Hoce li neko reći ministru MUP-a da ne zamara građane svojim glupostima i ovlastima. Ministre Bavi se poslom za koji si plaćen i ti i tvoji sinovi. Ne zavađaj narod!
Hvala za aprilski paket
Mogu kontrolisat dali ima papira u WC 😂
Pametni ljudi u RS su znali da je Nesic plitkog mozdanog kapaciteta. Ali nisam znao za ovom Ramu do nedavno. Ovo mu je pandan, bas se nasli. Ko moze vise sklekova, ko je jaci, i ta prica..
Saki kralj Prava