Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa otidi na Jahorinu i sastavi je . Lako je pricati iz Zenice ..
Evo na prošlom članku već najavio lik u komentarima da će je skinuti on lično ako je postave. Radi u Gorskoj službi spašavanja tzv. PC-a.
migranti po gradu hodaju pojma nenamo ko su, Ovaj se bavi poderanom zastavama i to van njegove poslovne nadležnosti.... Trojko, sad će Oktobar, još malo...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ja samo znam da je zastava Bosne i Hercegovine postavljena na teritoriji Bosne i Hercegovine !!! Skrnavljenje je krivično dijelo !
Idemo tuziteljstvo hapsiti odgovorne, unistili su drzavnu zastavu!
K o c k o...
Moze li info koliko kosta ta jedna zastava. Stub, beton, zastava, postavljanje, dozvola, odrzavanje.... Terapija koju plate sami neki onkoloski bolesnici je 3000 do 6000 KM mjesecno pa da uporedimo!
Vala ja ne priznam, samo stari grb kraljevine Bosne https://storage.radiosarajevo.ba/image/239268/1180x732/grb_bih1.jpg ostalo je sve suplja....
Nista deugo nije ninmogao reci . Zivimo okruzeni "ljudima" koji su sudski optuzeni za zlocine....Cijepanje zastave je sitnica naspram drugih problema
Hajde Ramo ne k.ki vise.Nikad vise ubistava i nereda a ti tik toker. J..o nas onaj ko nam dade opciju glasanja. Mi kao narod nismo smozgani kad neko poput tebe ima uopce pristup javnom prostoru. Poslije tebe ce onaj Real biti ministar 2 recenice sastaviti ne znas a da se ne hvalis I
E Ramo, a što ne staviš i sina onog nabildanog sa puškom da je čuva?
obaj lik je blam i sramota za drzavu, svako novo vrijeme nosi kako da kazem aaa aaa aaa aaa
Kako se neces ponosit zuti se trokut na njoj. Ponos do neba Pradjedovi za nju ginuli
To Ramo ramo drue moj nek si im reko..Svako vrijeme nosi svoje..sta no bi Ramoo!
ne ires
Koliko se narod pali na ove šuplje priče, pa to je nevjerovatno. Ko ne vidi koliko je ovo sve samo predizborna smicalica nema mu spasa.
Na 70% BiH teritorije i nema državne zastave. Šta je čudno da je istrgana zastava. Ovdje se svaka druga zastava poštuje više nego državna
Nije stvar da u inat stavljate zastavu, nego da kažnjavate one koji je cijepaju. Sve u svemu, kada planiraš da se makneš sa te pozicije i prestaneš da nas brukaš?
Ta zastava je kompromisna, te ako ni ona nije dobra, onda treba vratit zastavu RBiH. Ispade dio koji se zalaze za gradjansku BiH zastitnik izmisljene zastave.
Čim se mo bavimo. Znači mi smo kao one lutke na koncima kojima upravljaju predizborni igrači. Čim ste se ufatili u samo besmislenu priču postali ste pijun u rukama stranaka.