Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma rodila ga trojka, poštenjačina 😂
Nabavice Ramo 3 helikoptera za sebe i 2 sina, kojima ce letjeti iznad grada i pisati se na stanovnike kojima ce tako najaviti borbu protiv korupcije
ZNA LI Vlada da je tvoj sin N E P I S M E N i da je debil kao i VI svi kako vas nije stid obrazovanih građana i djece koja su visoko obrazovana i govore više jezika VI u Familiji Isak ne znate ni NAŠ jezik
Jadna je država u kojoj je ovakav čovjek ministar. On je toliko ograničen, da nije ni svjestan da je ograničen. Ovakvi uvijek umisle da su oni najbolji, da oni mogu sve, da oni rade najbolje....a cim progovori sve jasno.
Prica iza kulisa je da ga dobro gura neki Visocak (aka Visocka guja)!!!!
A jest mrzak lik
Zar nisi reko da ne znas ni da se prijavio na konkurs? Laze cim zine dobri nas preposteni ministar sa VSS HAHA.
Bože, spasi nas…
Zaista ne volim da sudim po izgledu, ali kada pogledam ovog čovjeka vidim samo kriminal, kada vidim ovu facu namrgođenu i taj stav "ja ću kako ja hoću", zamolim Boga da ovakvi ljudi ne odlučuju ništa o mom životu i o životima svih građana.
King
treći iskaz različit na ovu okolnost XD
A gdje se uvalila tetka i ostala rodbina 🤣🤣🤣
Lazi lazi lazi me, ti to radis najbolje 🤣🤣🤣🤣
Ne pravdajte se vise jos vise vas narod mrzi
Jooooj kako vas treba potrovati ko pacove sve do jednog na funkciji
Akrepu neki dan si rekao da ne znas da je predložen i izabran. Ako ti nisi kadar čitati ima naa koji jesmo.
samo BAHATO RAMO, sano BAHATO. Glupom Bosnjaku koji je birao Trojku tako i treba. Ko je nasem Bosnji kriv sto ne zna sta je NACIONALNA OSVJESTENOST.
kako odvratne njuske