Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj maknite ovu babarogu vise iz javnosti
To ti ministar sigurnosti:)
Ide ostavka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ramo mora angažovati neku zaštitarsku agenciju da čuva policajce
Nama je ministar konobar sa kupljenom diplomom sa Sokoca Adnan Steta. Sta dalje pricati, ova zemlja je pretvorena u cirkus
Hahahaha XD
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A šta će na terenu? Dijete im uđe u stanicu pa napravi belaj...
Smlata.
Meni nije uopste smijesno sto nam je ovaj lik ministar
Idi ba ćovječe više sjaši amateru i glumče
CONDOR SECURITY DOO ZENICA
Debilizam, i sta imas od toga sto su sad na terenu? Bas ocekujete masovne napade maloljetnika na policiju? I tako ce u pripravnosti biti dva dana i onda hajmo sve po starom.
farbaju nam oci sve je vise nasilja ovo se vise kontrolirati ne moze
Jado!
Na slici izgleda kao da više nije danas nego je već prekosutra
Zar ovaj nije vec sutra, nego danas?
ovaj samo priča a vizovi prolaze
zalosno
ISAČE u pravnim državama kada se sigurnost poremeti do ove mjere, ljudi koji rade tvoj posao inače podnesu ostavku. - Šta izrodi ova naša država, još se dočepa i pozicije, vrištat ću!
Ma šta ćeš ti riješiti, ušlo ti dijete od 14 godina u policijsku stanicu i nožem napravilo haos, halo nožem. Saučešće porodici nastradalog i da ovaj drugi ozdravi ali ovo je nevjerovatno stvarno, da nema nikakve kontrole, zastite na ulazu u policijsku stanicu, pa šta bi bilo da je 10-ak pravih naoružanih terorista nesto pokusalo?
Al Trojkaši unapređuju državu, svaka im čast.