Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahaha joj sapunice, hoće li se uzeti na kraju.
Cekaj da mu stavi prsten pa da se umijesa neko treci
Visoko filozofska rasprava na nivou ameba.
Budalaština , davati toliki medijski prostor i ozbiljno uzimati ratnog"vojvodu", švercera - ronhila i kaplara iz Zalužana... Kao "srbenda" nije dorastao da veže pertle Vuku i Šaroviću! Jado, a sa njim ostala bratija, uključivo damu iz Teslića.
Panj?
Al mu ga metnu da prostite hahahahaha 😂
Ramo pere stare partnere dodika i sda gmazove na dnevnoj bazi
Inteligentno,vrlo.
Pa dobro Ramo, i ti si familiju itekako ubacio u biznis...
Ma bravo Ramo ,nek si mu rekao
Ramo svaka ti za memoara
Hahahahab, komedija sa ovim prepucavanjem
Ovaj isak da nesto radi koliko se pojavljuje u medijima bili bi smo daleko najsigurnija drzava jeb000 te mrs u zadrugu ..
Ramo nokautiraj ga vec jednom
Zabi ga Ramo u rašlje 🤣
Koje balvane mi milionima zasipamo! Koji nivo komunikacije! Ni u kafani se ovako ne razgovara. A mi se divimo onom koji pumpa naše nacionalističke frustracije i zakitili bi ih zadnjom markom, kao da smo pjesmu naručili.
Bravo Ramo... bravo Mile... Čulo se s livada i proplanka, dok je krezava rulja muzla stoku, a po mahalama koje zaudaraju na vonj još jače je odzvanjalo ručanje polupismenih čobana...
Ramo izvini za sve iskupio si se