Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki imalo ozbiljan građanin se smije tvom liku i djelu, ti si za cirkusa realno
E tobejarabi! Radije ću poslušati Faću.
@PacinoAl3 E vala ko nas je kleo, nije dangubio.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Eh,da se opet vozite u helikopterima,pustate muziku kad je dan z@losti,da kupujes iphone policiji i da se ponasas bahato sa ona dva klo c@ od sinova....ako BiH zavisi od takvih kao sto si ti,onda ne treba ni da je bude.
Glasati za Trojku znači indirektno glasati za islamofobne likove, jer se niko od njih nije ogradio od onakvih sramnih izjava! čak šta više potvrdili su izjave i poslali poruku da se slažu. po svim mahalama. Nije mi jasno zašto su reklame i postere lijepili???
Trojkin pulen
ovo je nas Dodik i to direktno iz teretane...
Ramo se puca nečim jakim
bolje Faći dat glas nego ovom klaunu
I on ima ljude u stranci.
Jeli moguće da ovakvi vode drzavu
Jeli moguće da ovakvi vode drzavu
I poslije Rame, Ramo!
Koji lik i koje djelo, mafija!
Nisu mi jasni ljudi koji tu ikako stoje, zasto, zbog cega ? Vjerovatno zbog nekih sitnih mali interesa ili posla koji ce dobiti, drugog objasnjenja nema. ja kao obrazovan covjek mogu pratiit obrazovne ljude i sa njim radiit posao i projekte, ali sa Ramom??? haloo Ramom???
Prije bi za Šešelja glaso ramajane mi
Gluho bilo,šta se građanima BiH nudi da daju svoj glas za Ramu.Pa imate li svoju djecu,mislite bar na njihovu budućnost. Ramo dođe ko neki lik iz jeftinih komedija
kitu cvijeća za Ramu
Od 1990 sam glasao protiv SDA. Sada glasam za SDA a protiv trojke zbog kadrova poput Nešića i Isaka.
Ako zelite nastaviti zivjeti Top listu nadrealista, onda obavezno glasajte za ove i slicne, ali ne krivite drugebsto vam djeca odlaze u inostranstvo.
ovako izgleda kada ga ne obrijem