Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramo je i Soica nadmasio , a gledaj Pantica masAllah
Zar ima ko normalan i moralan da ide uz Ramu Isaka? Samo u ovoj rupi haram para se ohalali i haramlija postaje lider. Mnogo tih primjera je. Zaista, visina svijesti jednog naroda zavisi od intelektualnog promisljanja.
Ja ne vidim razliku između Rame Isaka i ostalih nametnutih, nelegalnih , nelegitimnih trojanera iz Kahasabe. Jedina je razlika što su trojaneri Ćovićeva filijala više od Rame.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A što se svi guraju samo u KS i Federaciju. hajte malo i u rs. I tamo ima naroda
Zar ima ko normalan i moralan da ide uz Ramu Isaka? Samo u ovoj rupi haram para se ohalali i haramlija postaje lider. Mnogo tih primjera je. Zaista, visina svijesti jednog naroda zavisi od intelektualnog promisljanja.
Strašno rođaci
Ako primjer OVOG LIKA nije najplastičniji primjer NEPOTIZMA sjevernokorejakog tipa, ja ne znam šta je. U kakvom mentalnom mraku se mora nalaziti mozak prosjecnod BiH gradjanina koji dodje na izbore, uzme olovku i zaokruži OVOG LIKA. Strašno
Vedran Dodik mjenja stranke ko neko čarape
Kakve smo face 90tih imali u politici u odnosu na ovaj cirkus. Tko nas je kleo, nije gubio vrijeme.
Da li je platio salu, ili je dobio djaba. Dosao da osnuje u Sa Top Listu Nadrealista broj 3. Mozda je scenarista i reziser Zena.
Zar policija nije depolitizovana?
Ako ramo ne zaštiti zračni prostor okupiraće ga preletaći.Uvijek se nađu oni koji se nisu uhljebili u matičnoj stranci,pa ljuti kazne stranku i odu nebi li na drugom mjestu uspjeli a ima i nemali broj onih koji žele i više pa odnesu i mandat koji nije samo njihov već i stranke i tako zabiju auto go stranci i srozaju joj rejting.
Ramo ozbiljno pravi i radi na strukturi stranke.
Samo jako Ramo, Ramo........
Odlično skoro 12 komada
Klix je onemogucio da se ove fotografije povecaju nazalost. radite li na tome? bilo bi dobro nekad kliknuti na fotografiju da vidimo malo glave izbliza dajte vratite tu opciju.
Ramo je izdanak sda skole
Ramo legendo !!! Dva glasa iz moje kuće. Snaga naroda - nezaobilazni faktor u formiranju naredne vlasti.
Ti bi se jarane trebao ozbiljno zabrinuti za svoje mentalno zdravlje.
PRZTSTV0 izjeda!
Vedran Dodik, lik živi od politike 24 godina, promijenio sve stranke, jedino nije bio u SNSD-u.