Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Poručuje da građani BiH ne trebaju imati razlog za strah." Otidji (bez drzavnog obezbjedjenja) na Pale, mahni zastavom BiH, i vrerovacu ti svaku rijec.
Hahaha koja bruka
Za 3 dana do sarajeva ako hocemo iz Splita zapamti no
Nepismeni Isače.......u BiH ne može biti građanski rat, jer ni srbi ni hrvati bez pomoći srbije i hrvatske nisu spremni da ratuju sa Bošnjacima........a ako se dvije pomenute upetljaju - to je agresija nepismeni Isače.......
Ramo nece moci putovati u EU jer je osudjivan
Ide Ramirez životom Samo nek jezik u mokru
Javlja se Ramo iz sutrašnjice
Rastalili ste se vi s Dodikom, da on to ne b i uradio hahhahahahahahah
Jes se Ramček razbaco
Kaje , šta je se dogodilo .
Cirkusant....
Ko glasa za ovog lika?
ON i nezna što je secesija
Umjetnicki pravavc 1890-1910 i okviru arte nouvou
JEL OVO ONAJ TARZANOV NAJBOLJI JARAN.
Hvala Trojki za PARODIJU političke scene. Htio je Ramo reči: Narod ne RAZUMIJE da svako vrijeme nosi svoje..??? kako da kažem...? Bujica misli u glavi, pa se desila konfuzija, a Htio je REČI da je on ČOVJEK od SUTRA, a ne od DANAS i JUČER :) p.s. Đaba se trudiš, OPET TE NAROD NE RAZUMIJE i NE PRIHVATA!
aj ga malo usnicama ramiii
De ba više maknite ovu B...... pa koji smo mi rejting sa njim stekli kao prvačići u prvom razr. škole.