Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radovali smo se kada smo čekali Ramazan. Sada se radujemo Bajramu. Uzročno-posljedična veza. Neka Allah ukabuli post i ibadete svim postačima.
Bajaram dodje mirisu avlije..
Sve je u redu ali ste ga pretjerali ove godine sa vjerskim programom kad upalis tv nema ovoliko vjerskog programa ni u arapskim zemljama.Pogotovo u SBK vjerovatno su nacionalne stranke pred izbore nervozne pa pretjeruju, a ne kontaju da narod to ne voli.
Imas zadrugu i pink pa gledaj, ko ti brani ?
Bhrt i Safet Isovic - Bajramski Koncert pt. 738
Hvala Gospodaru sto nas je pocastio jos jednim Ramazanom..Nismo mi svjesni nicega, mi smo smrtnici obicni i mi nemamo pojma kakve blagodati mi imamo..A najmanje je covjek svjestan da ce se vratit Allahu dz.s. .. Ono, mahh jooj kad ce mene too, ima jos do toga, neka.. A ustvari Azrail iznad čela čeka naredbu Gospodara svih svjetova. Narode, okreni se dobru i okreni se od zla. 🩵
Valja ustati.
gledam sve raja prica dao ce ovaj ramazan zavrsit da se malo oporavimo
Preće je otici na sabah u dzamiju nego na bajram namaz
Prece je klanjat 2 farza namaza kod kuce i leci spavati do podne nego otici na Bjaram u dzamiju sredit se obuc kosu lancic namirisat se i glumit muslimana na instagramu ali ljudi ne znaju ne citaju ne znaju nista o vjeri.
Kad vam zene budu na namazu onda je to demokratija
Julie tomphson I mate bulic pevaju
Radost za vjernike, običan neradni dan za ostale.