Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ok, ali zasto niste prozvali ove iz kriminalne organizacije sda koja tvrdi da su jedini predstavnici muslimana u BiH?!
a ko je nip,mozda ili sdp?
Ti njih sanjas svaku noc ko da gledam. Pa rekli su politicare mamlaze jedan, ko je ovdje direktno prozvan svega ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
To smije samo njihova sda da radi
"Mirza Babić, sin bivše načelnice Općine Visoko i aktuelne NiP-ove zastupnice u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona Amre Babić, postao je savjetnik ministra vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Elmedina Konakovića, ujedno lidera stranke NiP."
"Supruga Igora Stojanovića je za vrijeme vladavine SDA i mandata Bisere Turković zaposlena a zatim imenovana za šeficu kadrovske službe u Ministarstvu vanjskih poslova. Igoru S. i drugim bezličnim pripadnicima političke klase je dobro i na vlasti i u opoziciji."
SDP treba da se ogradi od Stojanovica
Da nije žalosno, bilo bi smiješno. Političare pozivaju da se suzdrže od instrumentalizacije islama, a imami svaki petak lobiraju isključivo za jednu stranku. Jako nedosljedno i providno. Zna se šta je reis rekao za Bosanca, tako da je svejedno šta ko propagira u kampanji.
Bilo bi fino da se i IZ suzdrzi od podrzavanja SDA
a kad je to SDO radila, to nije bio problem. Licemjerje na nivou.
Ista ona IZ kojom upravlja bakir i sda koja po džamijama ubjedjuju ljude da glasaju za sda i njihove kandidate i tako vrijedja inteligenciju glasača ne samo traženjem da se glasa za bakira ili njegove nego i ovim pozivom da se ne zloupotrebljava Islam u političke svrhe čime su davno dokazali da nemaju veze sa Islamom taman koliko i Jehovini svjedoci! Btw ja jesam musliman ali ne pripadam IZ koja nema veze sa Islamom
Samo oni mogu instrumentalizirati islam, niko drugi
Moze jedino ako dolazi od Sda
Bošnjo voli Igora Stojanovića. A onda se čudi što mu državu u n i š t a v a j u
Pripadnici svake religije od davnina koriste unaprijed utabane skripte za odnos prema sebi i jedan drugi odnos prema drugim religijama, ljudima, etc. Vidite, kod nas je 95% uvijek ona druga strana kriva i to je tacno. Samim tim cinjenica je da na obje strane jest krivo po 95% ljudi. Ona strana koja ima jace oruzije -jace je kriva i obrnuto. Rijesenje nije upiranje prsta jer se ljudi nece nikad izmijeniti, vec radije usmjeravati obrazovanje, medije, i politiku na kolosjek civilizovanosti.
K A T A S T R O F A SDA nece preci izborni toprak.
Vratite IZ narodu
Kad IZ počne izdavati fiskalne račune nek se javi
Joj trikova sa religijom, naprave sebi zamak i primaju državne milione za ništa
Nacije i religije samo razdvajaju i zavađaju ljude!
Zbog njihovih gluposti za predškoldki uzrast, u zadnjih 1000 godina na svijetu stradalo preko milijardu neviih duša
SDA jedino takve kampanje vodila hahahahahhahaha