Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi čovjek na pravom mjestu. Molim ove koji uopće ne razumiju riječ fetva, fetva i emin, fikh...da ne komentarišu, da ne kažem drugačije, ne moraju svakom loncu biti poklopac.
Molim one koji se sluze stranim jezikom u sekularnoj drzavi da "to svoje" obavljaju u svoja cetiri zida, da ne kazem drugacije, i da ih obavijestim da Ustav BiH IZ ne tretira kao zakonodavca. A sada, samo za ljubitelje stranih rijeci i izraza, evo jedne zaboravljene - ahlak.
Ok je sve to. A znas li ti da mu je brat predsjednik najveceg paradzemata u Australiji?
Da li je zenskoj osobi dozvoljeno putovati do Zenice u automobilu
Zavisi ko vozi jel muško ili žensko, i da li je kabrio ili obična golf 2 limuzina, narvno bitan je razlog jel na pijacu il traži q.rca
"A ako ih zapitaš, oni će sigurno reći: "Mi smo samo razgovarali i zabavljali se." Reci: "Zar se niste Allahu i riječima Njegovim i Poslaniku Njegovu rugali?"
Pitanje za emina: Smije li Merhamet da krade humanitarnu pomoć pa prodaje kako bi pare išle SDA!?
Brat mu u Australiji predsjednik najvećeg paradžemata. Ne priznaje Islamsku zajednicu u BiH, bajram im bio dan kasnije nego kod nas.
Jako vazna vijest,uz duzno postovanje(stvari unutar vjerskih institucija trebaju ostati tamo)
Koliko je učenih Bošnjaka čulo za fetvai Emina ali iskreno?
Ko plaća ove silne funkcije? Opet ja, a niko me ne pita treba li to meni.
Jel ovaj fetvaj emin musliman?
Nek je ovaj ljevakovic neku funkciju ostavio, radi na najmanje 7 radnih mjesta i upravnih odbora.. a niti na jednom nije kako treba prisutan
Jaka ISLAMSKA ZAJEDNICA je temelj REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE.
Kada je bila LGBT parada Fetva- emina nisu ništa ni pitali, reis dao zeleno svjetlo.
Kakvi ovi ovo treba ukinuti pa ovi su izdali fetvu da je kredit normalna stvar i da se moze baviti kamatom .
nemaju dodira sa stvarnošću, islam su pretvorili u ideologiju