Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E hajde da sada vidimo jel fakat top menadžer i stručnjak ili izvikana čaršijska priča. Prva prilika mu je da izbaci privatnu Kacilinu bolnicu koju mu je Kravic dao u sred nase bolnice
Kako da ih izbaci kada Kacila ima ugovor na 10 godina???
Ja lično mogu da potvrdim da je doktor Ismet Gavrankapetanović najbolji doktor i najveći stručnjak u svojoj branši Dakle na osnovu ličnog iskustva sa istim, kada niko nije smio dati svoje mišljenje i pronaći najbolje rješenje on je bio tu.l Međutim, njegove menadžerske sposobnosti su nikakve, na KCUS-u je nagomilao milione duga Dodatno, do Ismeta je nemoguće doći bez štele. Smeta mi što pacijente vodi privatno i tu je za pohvalu ono Sekino, hoćeš privatno nećeš na KCUS
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Nadajmo se da ce biti reda u bolnici. Vise nego gore na ortopediji kad je bio. aBda
Ja lično mogu da potvrdim da je doktor Ismet Gavrankapetanović najbolji doktor i najveći stručnjak u svojoj branši. Dakle na osnovu ličnog iskustva sa istim, kada niko nije smio dati svoje mišljenje i pronaći najbolje rješenje on je bio tu Međutim, njegove menadžerske sposobnosti su nikakve, na KCUS-u je nagomilao milione duga Dodatno, do Ismeta je nemoguće doći bez štele. Smeta mi što pacijente vodi privatno i tu je za pohvalu ono Sekino, hoćeš privatno nećeš na KCUS
Realno ako gleda sebe i svoj dzep njemu se ne isplati biti direktor Opće Bolnice. Prvivatno zaradjuje 10 hiljada, a kao direktor OB dr. AN, 3 ipo hiljade.
Nije lud da pristane. Stalno je vani i tamo mlati eure. Ovdje može samo mlatnuti koronu.
ako ga je SEBIJA odabrala......................................
Eto mu prilike da pokaže svoje menadžerske sposobnosti,ali sumnjam,jer ocito mu bolje ide mahalska priča.Osim toga u odnosu na briljantno rukovođenje prof.Izetbegovic u KCUS,tesko da ce ikad doci do izražaja.Osim toga Drzavna bolnica dođe ko jedna klinika u KCUS po broju zaposlenih i broju pacijenata.
Pitanje za klix expert/botove: Ima li iko da valja koji dodje na klixovu naslovnicu. Covjek svjetski priznat. Vrhunski ortoped. Organizacijski menadzer tek treba da se dokaze. Sto se tice finansija, pa evo seki su dali 100-ine miliona, i dalje u dugovima, i usluga nikakva. Sebi sve sam kupujes. Zar je to usluga? Na klix-u ako ga nije postavila FGR, odmah ne valja.
Kad ON prekrsti rukice i nakrivi glavicu, ti bi rekao ne zna se hljeba najesti, A kad te klepi po džepu zanesvjesti ti se u glavi. Iskusan je to folirant.
@dragonfly zanesvjesti li ti se u glavi kad ti zivot spasi?
Nećeš ga sada dočekati da te operiše dok mu ne dođeš tri puta u privatnu ordinaciju na pregled, a onda ti zakaže operaciju u državnoj bolnici.
"Trudit ću se svim svojim bićem da opravdam povjerenje". Kaže dr. Gavrankapetanović za Havaz. Znači HAPAT ĆE 20 HILJADA UMJESTO 10 HILJADA KM MJESEČNO KAO DO SADA.
@dragonfly Pa nije on bio glavni na KCUS-u nego njegov brat Faris Gavrankapetanovic. Pogledaj njegovu biografiju i vidjet ces ko je Ismet.
Cestitke ipak je on nasa carsiska raja,covjek iz naroda drago mi je.
dočepa se stolice koplexi su čudo
Pa sto ne ide vani?! Gdje su silne ponude za superzvijezdu? Spao na gradsku bolnicu u maloj BiH 😂Suft!
Zar je Ismet spao na Opcu bolnicu???Zar on nije strucnjak svjetskog glasa?Znači sve je izvodio da bi bio direktor, a fol on ne zeli poziciju menadzera.Fujjjjj
Koliki će biti prvi dug? Gdje će ismet na prvo putovanje iz ove bolnice, Amerika? Japan? Koliko će pacijenata natjerati u privatnu ordinaciju?
Dr.Kravic mozda nije dobar menadzer, ali kao ljekaru, humanisti mu ne mozete naci manu.
Ovaj je kao mali davi mačiće. Samo kažem ... Imao je takve porive. E sad je li se izliječio, ko će ga znati. A u Kliničkom je operisao ono na eci peci pec. Koga on odabere i ko mu više ponudi. I stalno se hvali da avionom ide u Saudiju da operiše bogate šeike. NEK SE ONDA ODREKNE PLAĆE JER NAM JE VEĆ JASNO DA FOTELJU LUDO VOLI.
Izbruko se Ismet na svim frontovima.