Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno zborio skaka, presutio sastanak
Jeb. li vas mladi muslimani. Lafo bjezali od ustasa, a kasnije sa njima braca bili, do dan danas. SMRT FASIZMU I SVIM DOMACIM IZRODIMA.
Nakon 75 godina, mozemo konstatovati, trojni pakt je pobijedio i svi njegovi sateliti, cak i saveznicke snage pretcavaju na njihovu stranu.
Pogana sekto lopova i ubleha, Allah će vas okončati Krv šehida i invalida koje ste opljačkali stići će vas
Bolumenta dunjalučara koja je opustošila ekonomsku osnovu opstanka ovog naroda. Ne zna se jesu li više protjerali četnici ili otjerali oni. Ko ih ne upozna skupo bi ih platio.
Izmiču se fotelje, pa hajde da malo potpirimo tu priču o ugroženosti muslimana, da pojačamo ezane u Sarajevu(meni ne smeta), ali toliko ste predvidljivi i uvijek na istu kartu igrate. Što je najgore, mnogi još padaju na tu priču. 😏
Necu reci da je glup al prica ridjija glupa, mladi muslimani, ko je htio da ide u dzamiju u bivsoj yugi niko nije je branio, cak su srbi postovali, a sad ovi SDA fol cuvari islama i vjernici na baterije, a skaka rukicama ko da je mali slager.
Bakire nije ti valjao komunistički sustav a u njemu si se školovao
el bake tumaci Hadise :)))
Zašto je nije potpisao ?
Zar niste naplatili ovu pricu,haj da malo pricamo o ljudima koji truhnu svaki dan vec 20 godina
Rekose mi neki stariji ljudi da je Alijin otac poginuo u Jasenovcu. Pao sa osmatracnice.
A da li se iko od ovih "Mladih muslimana" sjeti rahmetli Omera Kovača, učenika medrese koji je kao maloljetni pripadnik M.M. umro na mukama u zatvoru .Izgleda da su samo Omer Behmen i Alija Izetbegović jedini zaslužni što Bošnjaci-muslimani uopšte postoje i znaju da su muslimani.A nije to taki.
vidite kako svi fanatici misle da se upravo o njima govori u religijskim knjigama. kao kraj vremena je baš bio 1943 i to baš kad je on živio, a od kraja vremena već prošo život a on i dalje baljezga.
Nit ste mladi, nit ste muslimani...
Skaka se ucutao, i on je potpisao ... otkrice nam to neki sda potrcko za neki 70 godina...
mladi jesu bili, a muslimani, tesko