Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politicari digli sebi plate, a najniza penzija manje od njiho ve povisice....pokvareni trulez naseg drustva, izjeli su sve sto je valjalo, unistili sve, protjerali dosta mojih generacija i jos nas planira da ide odavde i nastavit ce se taj trend....Dovidjentos BIH!
Političari sebi digli plate za 500KM a penzionerima14 KM.Ovo je dovoljno da ih sahranite na izborima.SDA-HDZ-SNSD.
nema nista od toga! NAROD JE GLP!!!!!!!!!
A za koga ćemo glasati na izborima? Ko će ih zamijeniti? Lopovi sa manje staža, jel' to
Fadile vrati pare što si pokro od naroda
Zalosno , radis citav zivot za 424 KM , placas osiguranje doprinose sve , dodjes u penziju nemas pravo kafetin dzaba podici.
i st amu ostane kad poplaca racune nek pita vlasttttt
428.746 korisnika ce primiti penziju u F BiH , a F BiH ima 2 miliona stanovnika i to je upitno , a gdje su djeca , a gdje su nezaposleni.Kratko i jasno otisli smo u PM
Sramota! A na onih 500KM za parlamentarce, dođe još PDV, zdravstvo i ostale dadžbine, ukupno povećanje 900KM - koliko je to para iz budžeta???
Samo protesti!
Nije ih stid reći da su penzije UVEĆANE. Sebi za 500 uvećali a penzioneru za 14 km. Sindikati i penzioneri su gori od političara
Pitanje je vremena kada će narodu prikipjeti, ne radi se o nacionalnosti više jer nas jhebu kako stignu i naši i njihovi, treba ovo rastjerat i ustat malo i borit se za svoj glas
E moj narode. Oni sebi na svojih par hiljada dodali jos 500 maruna, dok vama daju ispod svojih povisica. A vi ste se borili da oni budu na vlasti.
Makar da ste minimalne pe zije digli po za 50 km to bi prava stvar bila a ne 14 km
treba prokockat penzie
Bravo za SDA 💚💪👊💚
sramno politcarima po petsto,prisjelo im