Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo sila nebeska 5 korpus armije bih bravo biscanj
@RealnosST @MiVolimoSDA Drzzztese Krajisnici! Sabiru drugu smjenu specijalaca.Nece niko da vas tuce, osim SDA botova uhljebljenih u OSA-i, Federalnoj i Kantonalnoj policiji.Krenulo je nesto iz SBK i iz Saraj'va.Ceka se kantonalni specijalni odred iz TK, sastavljen od povratnika koji su bili pod suspenzijom, naravno mislim na policajce.
Bit će belaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
A šta misliš da ih vi (klix) smjestite kod sebe u redakciju? Barem 10? 5? 15? Ista? Kad vam je vec toliko zao...
bišćani, zapalite biru.
@ofo-ono Sta pise lijevo? Ne znam engleski :(
Bihac Biscanima!
kad su palili kamp Lipu tad su se snimali za tik tok a posto sad nemaju gdje nek se sad "SLIKAJU"
Ima toliko praznih arapskih naselja neka ih tamo smjeste
Rješenje bi moglo biti slijedeće: Migrante treba najprvo smjestiti u BIRA-u od prijetnjom krivičnog gnonjena protiv odgovornih lica u ovom slučaju protiv Ružnića Fazlića. Zatim treba pod hitno izraditi plan raspodjele migranata na području cijele BiH i to isto tako pod prijetnjom krivične odgovornosti za lica koja se tome suprotstave. Treba iskoristiti Okolnosti da je međunarodna zajednica zainteresovana za hitno rješenje problema.
Bira neće pasti ! Krepajte !
migrante poslati pred džaferovićev stan on je najveći krivac
Žao mi je što se ovo dešava ali trebalo bi da bude žao i onima u evrpskoj uniji a oni su jedini u mogućnosti da ih zbrinu. Da su kojim slučajem izbjeglice iz Grčke, svi bi bili ekspresno zbrinuti širom Evrope.
Drzave nema bez naroda, podrska narodu, ne dajte!
Možda slave NG
¸Kada je Dodik zabranio migrantske centre on je imao za cilj upravo ovo što se danas dešava. Ako između bošnjaka dođe do krvoprolića, nedaj Bože, on če se posebno radovati. I Savjet ministara BiH pod dirigentskom palicom Tegeltije kako dodikovog pijuna je namjerno,upravo iz tog razloga, zaključio da se migranti trebaju vratiti u Bira-u. Bošnjaci, budimo mudri.
Ova migrantska kriza je najviše ljude u USK koštala, pa onda SDA. Nikad se nebi Turković i Džaferović digli protiv rada bivšeg ministra koji je namjeravao da vraća migrante u zemlje kao Pakistan, Maroko itd.. gdje nema rata, bez podrške samog vrha stranke SDA. Ili još bolje rečeno oni nerade za BiH nego samo za SDA. Ovaj novi SDA ministar sigurnosti je samo potvrdio da je bolje prodavati vize Pakistancima kad već nema turizma.
bišćani, zapalite biru.
Bihac,Kladusa,Cazin,cijeli taj dio bi se trebao pripojiti RH,bolje bi im bilo a i povijesno su vise vezani za Zagreb nego za Sarajevo.....
@gooUser1603976275 ko je za koga povijesno vezan to objesi mačku o rep ;) odakle je ono Josip ban Jelačić Bužimski?? 🤔
Takozvane humanitarne organizacije ,uz podršku politike sa zapada i uz šaku eura lako kupi ovu našu političku elitu. Za šaku eura. Krajišnici imaju trojac u parlamentu federacije, od njih jedan ministar i nemaju ništa. Nažalost samo će nastradati , premijer i gradonačelnik Bihača. Pritom mislim politički. Tako da euri ostaju dole a migranti u Ihać, žalosno
Ima mjesta u Bakincima, tamo ih smjestite.Velik je prostor u RS_u jer ih oni propustaju kroz BiH