Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poceli praviti granicne prelaze
Dobra stvar, samo neka se gradi u nasoj nezavisnoj, suverenoj, cjelovitoj i medjunarodno priznatoj drzavi BiH kao i u nizem nivou vlasti u BiH Entitetu RS. Bezbjednost treba da je na najvisem nivou, pa tako i u Istocnoj Ilidzi koja do sada nije uopce imala svoju zgradu Policijske stanice. Ovo je prava vijest i ovo svi trebamo podrzati, jer bezbjednost u BiH nema cijenu. Mora mi neko cuvati Vikendicu u Entitetu RS, pa ko ce drugi ako ne Policija. Bravo.
"Ako se počini krivično djelo u FBiH često se dešava da počinici traže spas prelazeći entitetsku liniju" jebbem li vam mammu i sokočanima i paljanima, šta su auta odvezli gore
@mujo1983 Jesil ti toliko naivan pa vjeruješ da policija to nije znala? Ne zove se džaba automafija. Sve je to uvezano.
Dobra stvar, samo neka se gradi u nasoj nezavisnoj, suverenoj, cjelovitoj i medjunarodno priznatoj drzavi BiH kao i u nizem nivou vlasti u BiH Entitetu RS. Bezbjednost treba da je na najvisem nivou, pa tako i u Istocnoj Ilidzi koja do sada nije uopce imala svoju zgradu Policijske stanice. Ovo je prava vijest i ovo svi trebamo podrzati, jer bezbjednost u BiH nema cijenu. Bravo.
To ce Naser razebat dok si keks rekao
Ako se kojim slučajem pogledaju novčani tokovi u zemlji, Bošnjacima bi najviše odgovaralo da se sami izdvoje, jer suštinski preko direktnih i indirektnih poreza finansiraju zajedničku državu, kao npr. u kući gdje muž radi 12 h dnevno a majka i kćerka kurave koje nemilice troše! Takvom je najbolje da bježi od njih! Ali ko je taj koji će reći da će Foča, Višegrad, Banja Luka, Prijedor zavijek biti (poslije genocida) - srbski?! Još se nije rodio. Zato gledajte i durajte!
oce nezavisnost nece nezavisnost...i tako sledecih 50 godina, dok se neke nove generacije ne rode i okrenu zivotu porodici prijateljima a ne ponosnoj bosni ponosnoj republici srpkoj i ostalim geografskim pojmovima ko bi reko da je geografija tolko unosan biznis 25 godina nakon zadnjeg rat. sisaj....
hahahah jos vidi onog sto "krsti" ljude. Boze sacuvaj pustamo vodovod dolaze hodze, popovi, fratri krece se sa gradnjom autoputa, dolaze popovi, dolaze hodze, otvara se autoput dolaze hodze....
pa zar nije Lukač slomio ruku? e jeste jadni.čuj vrpcu presecaju.hahaha..
@BulevarDivnogNaroda...sila nema sta...samo dvojezicni natpisi su pod moranje, tako da ce morati mjenjati tablu...nego, kakav je osecaj biti dio NATO saveza?
NAJVAŽNIJE je da je naša predivna, vječna, međunarodno priznata, nedjeljiva, samostalna, nezavisna, suverena država BiH, koja je članica UN-a i svih drugih međunarodnih institucija, organizacija i asocijacija će dok je vijeka i svijeta postojati kao nezavisna država, jer se o njoj brinu, čuvaju je i brane naši najbolji sinovi, gazije i heroji nepobjedive Armije RBiH, koji ne žale položiti svoje živote za našu prelijepu i vječnu državu BiH, našu jedinu i najvoljeniju domovinu.
Dobra stvar, samo neka se gradi u nasoj predivnoj, vjecnoj, nezavisnoj, suverenoj, cjelovitoj i medjunarodno priznatoj drzavi BiH kao i u nizem nivou vlasti u BiH Entitetu RS. Bezbjednost treba da je na najvisem nivou, pa tako i u Istocnoj Ilidzi koja do sada nije uopce imala svoju zgradu Policijske stanice. Ovo je prava vijest i ovo svi trebamo podrzati, jer bezbjednost u BiH nema cijenu. Mora mi neko cuvati Vikendicu u Entitetu RS, pa ko ce drugi ako ne Policija. Bravo.
Buduća granica kad Bakir i SDA potpišu begovat.
Oni što su bili u Daytonu pojma nisu imali gdje je i šta je Dobrinja, neko od njih(a) je uzeo linijar i povukao neku nelogičnu liniju koja prolazi preko zgrada, stanova dijeleći zgrade, haustore, stepeništa. Dobrinja je neznanjem i budalaštinom podjeljena odnosno dodjeljena stanovnicima Lukavice, Kasindola, Kule, Krupca, Vojkovića...
Dejtonski ustav nalaze slobodan prolaz roba i putnika izmedju dva entiteta, uz izricitu zabranu policije, policijskih punktuva i sl.
srbi su vrištali
@BulevarDivnogNaroda kako ide rentanje ?
Hljeba i igara za krnjave mase..sad ovo gleda neki penzioner koji svaki dan jede hljeb i pastetu, ponekad udrobi u mlijeko i navija "tako je, rs policija na granici sa federacijom" ,dok drugi krnjo iz federacije govori "vidi ovih cet.nika". Treći krnjo iz škutorije govori "kako je fino kad su Bošnjaci nasekirani". Predstava ponovo, pare u dzepu, ko je gradio "Integral" opet? hehe
Sta ce pop na sekularnom otvaranju? Gdje je hodza, Rabin I fratar, odmah tuziti, samo pismeno nepismen a Sda bagro